• 5

Baš si porastao! Milojević zezao Marina čim ga je video, Čaušić rešio da ošiša "kacigu" Žuleta Stojkovića (VIDEO)

U Zvezdi nikad bolja atmosfera

  • 5

FK Crvena zvezda dobro se pojačao pred Ligu šampiona, a sudeći po raspoloženju Gorana Čaušića, Ričmonda Boaćija, Marka Marina i Erika Jirke, navijače čekaju lepi trenuci.

Neki od njih su već zabeleženi okom kamere Zvezda TV-a, a Marko Marin imao je poseban doček u režiji trenera Vladana Milojevića.

- Gde si Marine, šta radiš, dobrodošao... Jesi li dobro? Baš si porastao - našalio se Milojević sa 170cm visokim vezistom.

Nekadašnji nemački reprezentativac upoznao se potom sa celim štabom i saigračima, dok je Goran Čaušić ipak imao drugačiji utisak po dolasku, jer je celo detinjstvo proveo na Marakani.

- Ne znam iskreno kako ću da se naviknem da mi Žule bude kapiten, ja sam njemu bio u omladincima, biće mi malo čudna situacija, ali ćemo možda brzo promeniti te uloge - našalio se Čaušić, koji se najviše čuo do sada sa Nenadom Krstičićem.

- Jeste da mi nije bio saigrač, ali mi je rekao sve najbolje. Naravno, ne treba mnogo ni da pitam, u Zvezdi je sve jasno. Jedva sam čekao da dođem.

Čaušića su pitali i šta posebno pamti iz omladinskih dana, još jednom je na tapetu bio Stojković.

Neće valjda da padne šišanje? Foto: Marko Jovanović

- Prisetićemo se uvek Žuletove frizure, ista je sada kao i tada, popularna kaciga. Ne znam šta treba da se desi da je promeni, ja ću dati maksimum da to uradim.

VIDEO - Marko Marin objasnio kako je zavoleo Zvezdu

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Ks

    Videces kako je ostario 22 ili 23 septembra

  • BiLi🇷🇸😋🇷🇺

    Kako si ostarao deko Hahahahhhahhaahahhaahha

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima