≫ 

Procurila poruka fudbalera Zvijezde za nameštanje meča: Brate, stavićemo dve hiljade na "1-1 i 3+", svakako ćemo izgubiti (FOTO)

Poruka je prosleđena policiji u Bijeljini

  • 5
Printskrin: Youtube/BHT Premijer liga BiH

Veliki skandal potresao je fudbal u Bosni i Hercegovini, nakon što su fudbaleri Zvijezde 09 optuženi za nameštanje utakmica u Premijer ligi BiH.

Sporan je meč između Slobode iz Tuzle i Zvijezde 09, a u nemaštenje rezultata umešani su štoperi Nemanja Vejinović i Ibrahim Škahić, dok se sumnja i na još nekoliko igrača.

U javnosti je procurila i poruka od koje je sve počelo, koju je navodno Vejinović poslao nekom od saigrača i obavestio ga da će on i njegov štoperski parnjak odigrati na kladionici protiv svog kluba, "iz keca u kec i 3+".

U pomenutoj poruci se pominje da će na poraz Zvijezde 09 staviti "dve milje" (žargonski rečeno dve hiljade) na 1-1 i 3+, i da će saigrač dobiti deo ukoliko ne bude odmagao.

Takođe se napominje da će svakako izgubiti, pa da žele da naplate nešto, prenosi Sport1.ba, koji je objavio poruku u celosti i navodi da je ona prosleđena policiji u Bijeljini.

Zvijezda je inače u svojoj debitantskoj sezoni u najvišem rangu BiH i poslednja je na tabeli sa tri osvojena boda iz osam utakmica, uz najgoru gol razliku i najviše primljenih golova. Čak 20 puta su vadili loptu iz mreže, uglavnom posle grešaka odbrane.

Uprkos sukobima selektora sa nekim bitnim igračima u timu, Srbija je veliki favorit sa kvotom 1,53 na dvojku. Pogledajte sve MOZZART kvote za utakmicu između Litvanije i Srbije.

 Italija počinje eru pod Robertom Mančinijem u formaciji 4-3-3 sa Mariom Balotelijem u špicu. Kvota na keca iznosi 1,70. Pogledajte i ostale kvote MOZZART kladionica za meč Italija – Poljska.

Pogledajte i golove iz spornog meča protiv Slobode iz Tuzle.

VIDEO: Kolarov otkrio detalje o sastanku reprezentativaca posle poraza od Švajcarske

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    7. septembar 2018 | 08:56

    2 milje su 2 hiljade KM=1000€

  • Nk Komar Gospic

    7. septembar 2018 | 09:02

    To su oni sto imaju bratske odnose sa nasim drzavnim projektom 🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA