≫ 

Makabi odustao od Sume: Izraelcima dostavljena informacija da fudbaler ima mentalnih problema?

Delovalo je kao uspešno završen posao, ali je ekipa iz Haife odustala od pozajmice u poslednji čas

  • 3

Delovalo je da je Partizan uspeo da se "otarasi" Sejdube Sume, ali najskuplje plaćeni fudbaler u istoriji kluba ipak nije prešao u Makabi iz Haife, gde je trebalo da ode na pozajmicu uz pravo otkupa posle godinu dana.

Kako navode izraelski mediji, doduše, koji nisu baš relevantni sa informacija, Makabi je odustao od Sume, jer su dobili informaciju da Suma ima mentalnih problema i da je zbog toga transfer stopiran.

Ipak, do kraja prelaznog roka u Izraelu ima još deset dana, pa crno-beli još imaju šanse da "utope" Sumu i da se oslobode njegove ogromne plate (koja je jedna od 5 najvećih u srpskom fudbalu), pošto je i finansijsko stanje u klubu znatno lošije nakon što crno-beli ove godine neće igrati u Evropi.

Uprkos sukobima selektora sa nekim bitnim igračima u timu, Srbija je veliki favorit sa kvotom 1,53 na dvojku. Pogledajte sve MOZZART kvote za utakmicu između Litvanije i Srbije.

 Italija počinje eru pod Robertom Mančinijem u formaciji 4-3-3 sa Mariom Balotelijem u špicu. Kvota na keca iznosi 1,70. Pogledajte i ostale kvote MOZZART kladionica za meč Italija – Poljska.

VIDEO: Poslednje oglašavanje Sume posle utakmice u dresu Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA