Vošina lepotica zasenila Okuku na konferenciji pred derbi kola! (VIDEO)

Svi pogledi su bili uprti u lepoticu iz PR službe kluba

  • 4

Trener Vojvodine Dragomir Okuka izjavio je pred utakmicu sa Radničkim u Nišu da je normalno da ima pozitivnu tremu pred prvu utakmicu posle 18 godina u klubu iz Novog Sada.

Okuka se vratio u Vojvodinu u toku reprezentativne pauze, umesto smenjenog Aleksandra Veselinovića.

- Posle 12 godina ponovo sam u srpskom fudbalu, a posle 18 godina opet u Vojvodini, pa je normalno da imam pozitivnu tremu pred utakmicu. Sastajemo sa sa kvalitetnim timom, koji ima kvalitetnog trenera Lalatovića. Radnički je motivisana i borbena ekipa, koja je pokazala da će se ove sezone boriti za mesto u vrhu srpskog fudbala. Čeka nas težak zadatak, ali da ne verujem da Vojvodina može bolje od onoga što je do sada pokazala, ne bih bio tu - rekao je Okuka na konferenciji za medije na stadionu "Karađorđe".



Kada je reč o kadrovskoj situaciji, Okuka neće moći da računa na Damira Zlomislića, Lazara Ðorđevića i Nikolu Antića.

- Probaćemo da nađemo adekvatne zamene i siguran sam da će ekipa odigrati maksimalno borbeno i pružiti dobru partiju. Za koliko će to biti dovoljno, videćemo.

On je dodao da je upućen u dešavanja u srpskom fudbalu, ali da ga ne zanima kakvo je suđenje bilo prošle sezone u mečevima Radničkog i Vojvodine.

- To nije nešto što treba da interesuje mene, već neke druge ljude. Mene interesuje moj posao, a to su teren i igrači. Pokušavamo da budemo skoncentrisani i da nam pažnju ne odvlače neke druge stvari, a uostalom, postoje i ljudi koji se time bave. Mi na to necemo trošiti vreme i energiju - zaključio je Okuka.

Premijerna utakmica 8. kola Superlige Srbije između Radničkog i Vojvodine igra se u petak od 18.30 u Nišu.

VIDEO - Spavaš li mirno Zlatane Ibrahimoviću? Golčina uvukla i linijskog sudiju u slavlje

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA