Kako će Borjan čuvati Zvezdu u Ligi šampiona i zašto to moraš da iskoristiš

Put ga je vratio u Srbiju gde je prvo igrao za Rad, a usledile su epizode u Sivasporu, Rumuniji, Radničkom iz Niša i Poljskoj

  • 2

Milan Borjan je u 30. godini došao do zenita svoje karijere, koja je išla neuobičajenim putem. Rođen u Kninu izbegao je u Beograd po završetku rata, ali se kasnije preselio u Kanadu. Primetili su ga skauti Boke Juniors, pa je otišao u Argentinu gde je na kraju potpisao za Kilmeš.

Put ga je vratio u Srbiju gde je prvo igrao za Rad, a usledile su epizode u Sivasporu, Rumuniji, Radničkom iz Niša i Poljskoj. Sada je jedan od glavnih zaloga Crvene zvezde za Ligu šampiona i za kratko vreme je prošao put od trećeg golmana Ludogoreca do čoveka koji je uveo Zvezdu u LŠ.

Svi veruju u čuvara mreže iz Knina, a oni koji najviše veruju imaće priliku da na tome i zarade jer je kladionica Meridian spremila ceo niz fenomenalnih kvota kada je Borjan u pitanju. Pokazao se on kao golman sa sjajnim refleksima i dobrim čitanjem protivničkih napadača pa ne bi čudilo da odbrani neki penal u grupnoj fazi LŠ. A kvota na to je 4.00!

Naravno da se navijači crveno-belih koji su u utorak pojurili i razgrabili karte za Ligu šampiona nadaju i nekom penalu za crveno-bele, a i za to je Meridian dao svoju ponudu.

Foto: Telegraf

Milan Borjan je u dosadašnjim mečevima u Evropi primio samo četiri gola - po jedan u mečevima sa Spartakom iz Trnave i dva u revanšu sa Red Bulom u Salzburgu. Ipak videli smo da je Crvena zvezda prošle sezone u Ligi Evrope imala jednu od najboljih odbrana, pa se mnogi tome nadaju i sada.

Tada je Milan Borjan na šest utakmica u LE prošle sezone primio samo dva gola na dva meča - protiv BATE Borisova i Arsenala u Beogradu. Ako i sada primi gol na samo dva meča kvota je neverovatnih 500!

Ovo je naravno samo delić specijala koji je Meridian spremio za mečeve Lige šampiona pod nazivom "Da se ponovi Bari". Za 300+ opklada na Zvezdu u LŠ tu je meridianbet.rs.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BILI🇷🇸🇷🇸🇬🇷🥇

    14. septembar 2018 | 12:51

    Primi će jedno 20 golova,tako će je BRANIT.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA