≫ 

POBEDA! Mali Dušan Todorović ide na lečenje u Barselonu! Suze će vam krenuti zbog poruke njegovog oca (FOTO)

Čitava Srbija se ujedinila da pomogne mališanu, koji je dobio novu nadu za život

  • 88

Mali Dušan Todorović ide na lečenje u Barselonu! Čitava Srbija se organizovala, ujedinili su se navijači i fudbaleri Zvezde i Partizana, da se prikupi pomoć, i izvojevana je velika pobeda, jer se u sve uključila i država Srbija, koja će uplatiti preostali potreban novac na hitnoj sednici koja će biti održana u ponedeljak.

>>> Bojan iz Pančeva je spreman da proda svoj restoran i ostane bez posla, da bi mali Dušan otišao na lečenje (FOTO)

Podsetimo, mali Dušan Todorović već dve godine vodi tešku borbu za život, i nije mu preostalo mnogo vremena. Ovaj hrabri mališan od 2016. boluje od podmuklog raka nadbubrežne žlezde -neuroblastoma.

Mali Duki, kako ga zovu, je već jednom operisan, prošao je ciklus hemoterapija, ali bolest se u julu 2018. vratila. Dušan sada mora biti poslat na lečenje u bolnicu u Barseloni, koje košta 191.312,81 evra.

Prema informaciji koju je podelio Nemanja R. Miletić, koji je bio jedan od glavnih pokretača humanitarnih akcija za Dukija, četvorogodišnji mališan će u toku večeri otpuotvati u Barselonu.

Njemu je ovu informaciju otkrio Dušanov otac, sa kojim je fudbaler Partizana bio u kontaktu.

- Hej zdravo, Nemanja. Nezvanična informacija je da putujemo večeras, čekamo samo zvaničnu potvrdu fondacije. Uh, srce će da mi stane. Mislim da smo uspeli, da smo izgurali - napisao je otac mališana.

Printskrin: Instagram.com/nemanja_73

Ubrzo je i Fondacija "Podrži živit" objavila zvanično da je akcija prikupljanja novca za Dušana Todorovića uspešno završena.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Fondacija Podrži život (@podrzizivot) on

 

Mali Dušan Todorović (4) iz Svilajnca bije najtežu bitku života! Prvu rundu je dobio, a sada predstoji najveća bitka - lečenje podmuklog raka nadbubrežne žlezde - neuroblastoma, koji mu se ponovo vratio.

I sam predsednik Aleksandar Vučić rekao je da će država pomoći Dušanu. Vučić je rekao da ima dobre vesti i zamolio je ministra Lončara i premijerku da država pomogne mališanu.

Oglasila se i fondacija "Podrži život":

A postavili su i potvrdu da je novac dostavljen klinici:

VIDEO: Drugari iz škole snimili humanitarni video za bolesnog drugara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jasmina

    15. septembar 2018 | 18:24

    Neka otkažu sastanak u ponedeljak, mi (narod) smo već završili posao. Ostalo je do Boga, Dukija i lekara. Srećan ti put Duki i još radosniji povratak. Čekamo te ♡

  • Milan

    15. septembar 2018 | 14:30

    Pomozi Boze

  • Miki Barca

    15. septembar 2018 | 14:58

    Ko je ovaj gov.ar koji stavlja minuse,dabogda mu bio zadnji minus u životu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA