Đoković ne stiže na Napoli, već na Zvezdin meč sa Radnikom iz Surdulice!

Kakav primer navijačima!

  • 2

Fudbaleri Crvene zvezde imaće podršku Novaka Đokovića, ali ne protiv Napolija, već protiv Radnika iz Surdulice u Superligi!

Kako je potvrđeno, osvajač poslednjeg US Opena pružiće podršku svom omiljenom timu već u subotu u 20.30, kada će Zvezdi gostovati Radnik iz Surdulice u osmom kolu Superlige.

Slavio je Đoković pobedu Zvezde nad Salcburgom kao u transu, a rešio je da bude motiv više igračima Zvezde sada kada su konačno ušli u Ligu šampiona i slede im izazovi protiv Napolija, Liverpula i PSŽ-a.

Inače, Novak je češće bio gost na košarkaškim mečevima Zvezde, ali ovaj put će se pojaviti i na stadionu "Rajko Mitić", na kom je svojevremeno i igrao fudbal 2011, u revijalnom prijateljskom meču na kom je bio u ekipi sa tadašnjim trenerom Robertom Prosinečkim.

Đoković na jednom od košarkaških mečeva Foto: MN Press

- Srećan sam što sam odigrao svoju prvu utakmicu na Marakani, mom omiljenom stadionu. Dolazio sam ovde kao dete i uživao u utakmicama, a sada sam napokon dobio priliku da zaigram. Celo vreme sam vodio računa da se ne nađem u ofsajdu, ali i da ne budem sebičan, a čini mi se da je teže igrati fudbal nego tenis - rekao je tada Đoković.

VIDEO - Ovako je Novak bodrio Zvezdu protiv Salcburga

VIDEO - Novak je paradigma sportiste: Milojević prokomentarisao Đokovićevo navijanje tokom utakmice sa Salcburgom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BARLOVO 1966

    15. septembar 2018 | 18:19

    STA RECI CAR CAR KRALJ....JEDAN JE NOLE ...SVAKA CAS SVO POSTOVANJE KAO NAVIJAC COVEK ...JEDAN JE NOLEEEEE !!! ZIV BIO I NEKATE DRAGI GOSPOD BOG CUVA ....JEDAN JE NOLEEEE !!!

  • Pfc

    15. septembar 2018 | 18:30

    Sve mu dao Partizan kada su mu svi okrenuli ledja.Nije skidao dres Partizana.A sada navija za Milan,Monako,Real.....samo neka si zdravo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA