≫ 

Napoli bez dva najbolja igrača u startnih 11: Italijanski mediji otkrili Anćelotijevu čudnu taktiku za Zvezdu

Italijani će imati paklenu klupu na Marakani

  • 11

Italijanski mediji ne mogu da se usaglase oko startne postave napolija na meču protiv Zvezde, ali uglavnom su svi ostavili na klupi najveću zvezdu ekipe - Mareka Hamšika.

Anćelotijeve česte rotacije, kao i promena formacije, podelila je dva najuticajnija sportska lista u Italiji. Korijere delo Sport veruje da će Anćeloti na Marakani izvesti formaciju 4-4-2, pa će na klupi ostati Marek Hamšik i Dris Mertens, možda i najzvučnija imena Napolitanaca, a takođe neće biti mesta ni za Pjotra Zjelinskog.

Prema Skaj sportu i Korijere delo Sportu, Anćeloti će se opredeliti za sledećih 11 igrača: Ospina, Malki, Albiol, Kulibali, Mario Rui, Kaljehon, Alan, Fabian Ruiz, Verdi, Milik, Insinje.

Izostanak Hamšika ne bi trebalo da bude iznenađenje, jer se Slovak ne snalazi najbolje na poziciji povučenog plejmejkera, koju je preuzeo dolaskom Anćelotija, kao i odlaskom Žoržinja u Čelsi.

Umesto njega bi šansu dobio Fabian Ruiz, koji još nije debitovao za Napoli, ali je došao na insistiranje Anćelotija kao najveće pojačanje.

Ukoliko za Napoli nešto ne krene onako kako je njihov trener smislio, sa klupe će imati moćno oružje u vidu Hamšika, Mertensa i Zjelinskog.

Na klupi bi trebalo da ostane i bivši igrač Zvezde Nikola Maksimović.

Kvota na pobedu Zvezde je 5.20! Na Napoli je kvota 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Zvezda - Napoli.

Kvota da će Boaći dati gol večeras, a Zvezda savladati Napoli je 17! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART na specijalne igre za Zvezda - Napoli.

Kvota da Zvezda bar u jednom meču u grupi neće primiti gol je 7,00! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za specijalne igre za Ligu šampiona.

VIDEO: Navijači već ispred stadiona Zvezde: Karta, karta, karta...

VIDEO: Voditeljka Serije A, koja je hipnotisala fudbalere Napolija, dominira bujnim dekolteom

VIDEO - Milojević pokrenuo ševu na poslednjem treningu pred Napoli

VIDEO - Nikola Maksimović pokazuje Napolitancima Sever i šta ih očekuje na Marakani

VIDEO - Trening Napolija na Marakani pred Zvezdu

VIDEO - Anćelotiju dva puta zazvonio telefon na ključno pitanje o Zvezdi

VIDEO - U kojim bojama će biti koreografija Delija?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA