≫ 

Brdo para na Marakani: Evo koliko će Zvezda zaraditi za prvi bod u Ligi šampiona!

Srpski šampion se dostojno pokazao na prvom meču u najelitnijem takmičenju

  • 10

Osvojen bod na debiju u novom formatu Lige šampiona ogroman je uspeh za fudbalere Crvene zvezde, koji su pokazali da neće biti baš topovska hrana za bogatije klubove. Za dobar rezultat protiv favorizovanih Italijana (0:0) crveno-beli će biti bogato nagrađeni. Naime, UEFA za svaki osvojen bod plaća 900.000 evra!

>>> Boaći poručio "Iznenadićemo svet ove sezone", a onda se nasmejao kad je čuo pitanje o Partizanu! (VIDEO)

Prethodno je za plasman u grupnu fazu Lige šampiona Zvezda zaradila 15,25 miliona evra. Za svaki eventualni trijumf u grupi crveno-beli bi dobili dodatnih 2,7 miliona evra.

Ova suma je ogromna kada se pogledaju drugi sportovi. Košarkaški klub ima skroman budžet od 2- 2,5 miliona evra, pa osvojen bod u Ligi šampiona vredi skoro pola. Da ne pričamo o vaterpolu gde sa 600.000 evra možete das napravite tim za osvajanje Lige šampiona.

Mančester Junajted je favorit na startu Lige šampiona, a kvota da će savladati Jang Bojs u Švajcarskoj je 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Jang Bojs - Mančester Junajted.

Juventus, sada s Ronaldom, ima velike ambicije u Ligi šampiona, a večeras gostuje Valensiji. Kvota na dvojku je 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Valensija - Juventus.

Izašle su kvote za nedeljni večiti derbi, a Zvezda je, očekivano, favorit u Humskoj s kvotom 2,10 na dvojku, dok je kvota na keca 3,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Partizan - Crvena zvezda.

VIDEO: Hipsterska brada vođe navijača Napulja se oklembesila od grmljavine Delija

VIDEO: Koreografija Delija za istoriju

VIDEO: Zvezdine legende iz Barija izašle na teren, Delije zagrmele jače nego ikad

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kauboj

    19. septembar 2018 | 10:37

    Pa ako se u vaterpolu moze napraviti tim za osvajanje za 600.000 eura, zasto ne uloziti pare od boda i pomoci vaterpolo klubu?

  • SrbskiBek

    19. septembar 2018 | 12:03

    Sad ce ilijev da baca bombe opet !! Ilic produzio ugovor na jos 6 godina !!! Ccc pola evrope ga trazi.al "legenda" ne napusta groblje..respect..jos krstajica za trenera pa da se spremaju sledece godine za jakovo fk srem..derbi nad derbijima

  • Ja...RS

    19. septembar 2018 | 13:39

    Zvezda je u jednoj jedinoj utakmici osvojila vise bodova nego nase komsije sa toliko nastupa u LS 😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA