≫ 

Zlatan Ibrahimović uskoro prestaje sa fudbalom: Dobio sam ponudu kluba u kom želim da završim karijeru!

Šveđanin jedino sa tim klubom nije osvojio trofej

  • 0

Zlatan Ibrahimović 3. oktobra puni 37 godina, pa sve češće dobija pitanja vezana za kraj karijere. Iako i u ovim godinama postiže spektakularne golove, na naj način je zatresao mrežu Torontu nedavno za svoj jubilarni 500. gol u karijeri.

To nagoveštava da Zlatan i dalje nema nameru da završi karijeru, a u razgovoru koji je na Instagramu objavio Kejl Šulman, koji radi za kladioničarsku firmu koja je u vlasništvu Ibrahimovića, legendarni Šveđanin je istakao da je dobio ponudu kluba u kojem bi želeo da završi karijeru.

- Primio sam ponudu. Klub u kojem sam počeo želi da se vratim kući i tamo završim karijeru. Moram da priznam da sam zainteresovan. Uostalom, trofej s njima je jedino što mi nedostaje.

Zlatan Ibrahimović je karijeru počeo upravo u Malmeu, odale je sa 19 godina otišao u Ajaks, a potom je nastavio karijeru u Juventusu, Interu, Barseloni, Milanu, PSŽ-u, Mančester junajtedu, LA Galaksiju.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Calle Schulman (@calleschulman) on

VIDEO: Šta je Zlatan Ibrahimović imao da poruči Dekiju Stankoviću na srpskom?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA