≫ 

Ako igramo usr***, igramo usr***! Trener PSŽ-a se posvađao sa sportskim direktorom, pa psovao na konferenciji (VIDEO)

Sve su veće tenzije u pariskom klubu posle poraza od Liverpula

  • 4

Ne cvetaju ruže u PSŽ-u kada su u pitanju odnosi u klubu, trener Tomas Tuhel se posvađao sa sportskim direktorom Anterom Enrikeom, a na poslednjoj konferenciji je bilo i psovki.

Kako prenosi Bild, Tuhel više ne razgovara sa Enrikeom zbog neslaganja oko transfer politike, a nervoza je viđena i na poslednjoj konferenciji za medije.

Tuhel se javnosti obratio pred meč sa Renom na gostovanju, u nedelju od 15 časova, kada je nezaobilazna tema bio poraz od Liverpula sa 3:2.

- Radili smo dobro na terenu u organizaciji igre, u odbrani, ali ima stvari koje treba nadograditi. Treba to odraditi bez obzira na rezultat. Ako nismo srećni - nismo srećni. Ako igramo usr***, igramo usr***. Ako pobedimo 4:0 ne zanima me, ako igramo usra*** moramo da ispravimo - ređao je Tuhel psovke.

- Ako izgubimo, a igramo dobro - u redu je. Takve stvari se dešavaju u fudbalu. Ako nismo zadovoljni nečim promenićemo stvari. Moramo da postavimo sopstvene granice i da rastemo da ih dotaknemo, čak i kada smo talentovaniji od rivala  - dodao je Tuhel.

Došao je dan derbija, a ne pamti se kada je Zvezda bila veći favorit u Humskoj. Dvojka nosi kvotu 2,10, a kec čak 3,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za 158. večiti derbi.

Može li Vest Hem da pripremi zamku sjajnom Čelsiju? Kvota na dvojku je 1,65, a na duplu šansu 1X 2,24. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vest Hem - Čelsi.

Arsenal diže formu, što se ne može reći za Everton. Kec na Emirejtsu je 1,45, i deluje kao sigurica. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Arsenal - Everton.

Luka Jović je presudio Marselju na Velodromu u Ligi Evrope, a sada Ajntraht ima priliku da skine skalp i Lajpcigu. Kvota na keca je sjajna - 2,90! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Ajntraht - Red Bul Lajpcig.

Milan ne blista, ali ni Atalanta ne može da se pohvali dobrim igrama i rezultatima. A kec na San Siru je okruglo 2,00! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Milan - Atalanta.

Lion, pun samopouzdanja posle pobede nad Mančester Sitijem u gostima, čeka Marselj koji je ranjen u Ligi Evrope. A kec nosi kvotu 2,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Lion - Marselj.

Veliki derbi Holandije, u kojem je domaćin PSV, a gost Ajaks. Oba tima su u dobroj formi, a Ajaks u poslednja tri meča ima gol-razliku 10:0 pa dvojka s kvotom 2,70 deluje primamljivo. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč PSV - Ajaks.

VIDEO - Koškanje oko lopte - u Dinamu nesložni oko izvođenja slobodnjaka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • brana

    23. septembar 2018 | 11:29

    Pa sta cete tek posle Zvezde?!Ima da rasformirate klub!

  • Uuu

    23. septembar 2018 | 12:18

    Indijanci klasicni, trener prostak sta se drugo ocekuje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA