≫ 

Bambi Tošić: Bio sam odmah iza Stojkovića! Evidentno je da je lopta ušla, ali...

... pitanje je da li je celim obimom - rekao je povređeni vezista Partizana

  • 16

Vujadin Savić i Zoran Bambi Tošić, fudbaleri Crvene zvezde i Partizana, gostovali su na TV Arena Sport u okviru emisije posvećene 9. kolu Super lige Srbije!

Njih dvojica nisu igrali zbog povrede i pokušali su iz svog ugla da daju komentar na 158. večiti derbi, a sporni gol Ričmonda Boaćija je bio nezaobilazna tema.

>>> Sudijski ekspert FSS analizirao derbi i otkrio da li su bili gol i penal za Zvezdu u Humskoj (VIDEO)

- Iz svog ugla nisam mogao da vidim. Posle sam gledao snimke i za mene je gol čist kao suza. Žao mi je što dolazi do ovakvih polemika. Ja sam, na primer, napravio penal u prethodnom derbiju i odmah sam priznao - rekao je kapiten Zvezde, a potom se odgovorom na pitanje nadovezao i iskusni Tošić:

- Bio sam odmah iza Stojkovića. Gledao sam i snimak i jako je teško da šta kažem. Evidentno je da je lopta ušla, ali pitanje je da li je cela. Ako nemamo snimak i stručnjaka koji može to da potvrdi, onda...

Savić je komentarisao i samu utakmicu.

Savić na meču protiv Napolija Foto: Tanjug/Zoran Žestić

- Nisam igrao zbog povrede i mnogo je teže gledati sa strane. Jeste, stekao se utisak da smo veliki favoriti iako sam govorio da u derbiju nema favorita. Javnost je dosta potcenila Partizan. Mi nismo, ali su oni ušli bolje u utakmicu. Trener Milojević je ukazivao na to da ne smemo da se opustimo i sigurno nismo potcenili Partizan. Smatram da smo inače kvalitetnija ekipa, ali to sada nismo pokazali. Očekivao sam jedan tvrd derbi i tako je i bilo. Drago mi je što smo ostali neporaženi - jasan je bio defanzivac Zvezde.

O eventualnom potcenjivanju govorio je i Tošić.

>>> Ovo je prethodilo tuči Delija sa Rusima ispred Severa: Evo i gde su otišli navijači Spartaka posle razmenjenih pesnica (VIDEO)

- Pre utakmice se stvorila atmosfera da je Zvezda veliki favorit. Ona to i jeste bila, što je bio i dodatni motiv za Partizan. Drago mi je što su momci ostvarili dobar utisak. S obzirom na to da ne igramo Evropu, ovaj derbi je mogao mnogo toga da odluči. Ovaj remi nas je ostavio u trci za titulom, poraz nije smeo da se desi. Zvezda igra napadački postiže dosta golova, ali mi smo ih, eto, tek u 58. minutu ''pustili'' da šutiraju ka Stojkoviću.

VIDEO! Pogledajte izjavu sudijskog eksperta koji je otkrio da li su bili gol i penal za Zvezdu:

VIDEO! Pogledajte sporni gol Zvezde iz nekoliko uglova:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stoparac PN

    24. septembar 2018 | 22:51

    Gol je čist 100/ samo ga pojedini nisu doživeli stvarno pa im je teško,odoše dva boda😃😃😃

  • Gorki

    24. septembar 2018 | 21:58

    Svaka cast ovom coveku. Mene je licno odusevio jednom prilikom kada je davao izjavu posle neke utakmice na putu ka svlacionici. Jos onda me je odusevio svojim recnikom i svojom stalozenoscu i jednostavno svojim pametnim odgovorima !!!! Svaka cast jos jednom.

  • Marko

    24. septembar 2018 | 22:02

    Budali dovoljno, bravo Bambi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA