≫ 

UEFA kaznila Partizan zbog meča sa Bešiktašom!

Crno-beli će morati da plate 44.000 evra po tri osnova: paljenja baklji, bacanja predmeta na teren i blokiranih prolaza

  • 18

Ponovo će Partizan finansijski ispaštati za neke propuste u organizaciji evropskih mečeva, odnosno izgrede navijača, koje UEFA više ni najmanje ne toleriše.

Novi udar na kasu crno-belih stigao je danas iz Niona i usko je vezan isključivo za prvi meč plej-ofa za Ligu Evrope, protiv turskog Bešiktaša, kada je protiv kluba iz Humske pokrenut postupak po tri osnova, koji je okončan kaznom od – 44.000 evra, saznaje Telegraf!

>>> Dugo Sent Etjen čeka pobedu nad Monakom, i deluje da je sad pravi trenutak, pošto su Kneževi u velikoj krizi. Kvota na keca je 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sent Etjen - Monako.

Kontrolori UEFA su tada upisali u svoje notese i pokrenuli postupak protiv Partizana zbog paljenja baklji na istočnoj tribini stadiona u Humskoj, zatim zbog bacanja predmeta na teren i blokiranja prolaza na svim tribinama, što se u minulih nekoliko godina takođe redovno sankcioniše.

Grobari na meču protiv Bešiktaša Foto: Marko Jovanović

Disciplinska komisija evropske kuće fudbala je zasedala u četvrtak, a crno-belima je tokom današnjeg prepodneva stigao novi udar na klupsku kasu, koji u vremenu kada klub ne igra evropska takmičenja i svaki evro je bitan, svakako nije zanemarljiv.

Čelnici kluba su pre utakmice sa Turcima, što putem javnosti, što u internim razgovorima, upozoravali svoje pristalice da se suzdrže od pirotehnike, političkih parola i sličnih ispada, makar tokom evropskih mečeva, ali – nije imalo efekta. Partizan će ponovo morati da zavuče ruku u džep i plati kaznu, koja naprosto nije morala da se desi.

VIDEO: Rikardov projektil matirao Borjana

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lud zbunjen

    28. septembar 2018 | 14:16

    Zovite geometra da dokaže da nisu sedeli na stepeništu punim obimom...

  • Ja...RS

    28. septembar 2018 | 12:47

    Bitno je da oni vide svaku sitnicu u Srpskim klubovima a kod njih i kad sudija dobije batine nikom nista.

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    28. septembar 2018 | 12:21

    Где баш сад кад добијају и инспекцију уефе. Како ли ће "испеглати" папире и ови кад им буду дошли. А нек погледају мало и терен какав им је, и на каквој њиви је морао играти евролигаш. Нака их скроз скенирају, и пристојно казне, ако има основа.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA