Debitant u reprezentaciji Srbije otkrio zašto jedva čeka meč protiv Crne Gore!

Branko Jovičić se našalio sa klupskim saigračem Filipom Stojkovićem, protiv koga će možda zaigrati u Podgorici u okviru meča Lige nacije

  • 6

Fudbaler Crvene zvezde Branko Jovičić izjavio je da mu se pozivom u reprezentaciju Srbije ispunila i druga dečačka želja, nakon što je prvu ostvario time što je zaigrao u crveno-belom dresu.

- Presrećan sam što sam dobio debitantski poziv za nacionalni tim. Kao mali, kada sam počeo da treniram fudbal, imao sam dve želje. Prva je bila da zaigram za Crvenu zvezdu, ona se ostvarila, a druga da branim boje svoje zemlje se upravo ostvaruje.

- Dobio sam priliku da budem reprezentativac Srbije, a za to su zaslužni ceo stručni štab, kao i moji saigrači. Zahvaljujem im se na svemu. Mislim da u našoj ekipi ima mnogo kvalitetnih igrača i ko god da je dobio poziv ne bi bila greška - rekao je Jovičić za klupski sajt.

Kako je naveo, voleo bi da zaigra protiv Crne Gore, čiji dres nosi Filip Stojković.

- Biće mi velika čast da treniram sa našim reprezentativcima, svaki igrač želi da brani boje svoje zemlje na najbolji mogući način. Šalio sam se sa Stojkovićem u vezi utakmice naše dve reprezentacije. Ako Bog da igraćemo jedan protiv drugog, sigurno će to biti zanimljiv meč - istakao je Jovičić.

Meč između Srbije i Crne Gore na programu je u Podgorici 11. oktobra.

VIDEO: Kako je Krstajić objasnio debitantski poziv za Jovičića u reprezentaciju Srbije

VIDEO: Krstajić o povratku Luke Milivojevića u reprezentaciju Srbije

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fk cz

    28. septembar 2018 | 16:22

    Ovaj zna fudbal...bprac je veliki i temperamentan baš do granice...takvi i trebaju reprezentaciji...neće samo otaljavati posao kao neki „nezamenljivi“...bravo za Bakulu...

  • Beogard

    28. septembar 2018 | 15:43

    Ovaj ni u Zvezdu ne moze da igrs a igra u reprezentaciju.Terza trebao si staviti i Srnica,Gobeljica,Stojiljkovica i sve one nase koji ne mogu da igraju u Zvezdi neka odrzavaju formu u reprezentaciji.

  • BOBAN

    28. septembar 2018 | 18:42

    Krstajicu jesi li pozvao Bugarcica??? Njega si zaboravio..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA