≫ 

Rani gol Napolija naljutio Staru damu: Mandžukić doneo ubedljivu pobedu Juventusu u derbiju! (VIDEO)

Nije uspeo Napoli da isparira

  • 1

Fudbaleri Juventusa pobedili su Napoli sa 3:1 u italijanskom derbiju 7. kola Serije A.

Iako je munjevita akcija Napolija u 10. minutu presekla domaćine, kada je Mertens dao gol na pas Kaljehona, uspeo je šampion "čizme" da uzvrati relativno brzo.

Već u 26. minutu, Mandžukić je na odličan centaršut Ronalda sa leve strane potvrdio da je i dalje u mundijalskoj formi, a onda je na startu drugog poluvremena zadao novi udarac.

Tada je dočekao jedan odbitak od stative, posle šuta Ronalda, a posao je olakšan drugim žutim kartonom Ruija. Neoprezan je bio vezista Napolija u duelu sa Dibalom, kada je već imao žuti karton, pa mu se nije gledalo kroz prste.

Za kraj, Bonući je posle kornera smestio loptu u mrežu, i to pošto je preusmerio na udarac Ronalda, inače najvišeg u skoku pri ovom prekidu.

Dominaciji Juventusa ne nazire se kraj, Stara dama ima maksimalan 21 bod iz sedam mečeva, Napoli je pratilac sa 15.

U drugom, večernjem meču, Inter je preslišao Kaljari golovima Martineza i Politana za 2:0, pa su nero-azuri vezali treću pobedu i imaju 13 bodova, koliko i trećeplasirani Sasuolo, koji tek treba da odigra meč 7. kola.

Rival će mu biti Milan u nedelju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA