≫ 

Milojević poručio iz Pariza: Ovo je početak vraćanja u lepu prošlost, svakog rivala ćemo gledati u oči!

Strateg crveno-belih istakao i da ima plan za mega zvezde Svetaca

  • 7

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević održao je konferenciju pred meč 2. kola Lige šampiona protiv Pari Sen Žermena.

Srpski šampion u sredu od 18.55 gostuje na Parku Prinčeva protiv ekipe koja je apsolutni favorit u tom susretu. Međutim, Milojević je istakao da ima plan za velike zvezde PSŽ-a.

- Igramo protiv rivala o kojem ne treba trošiti reči. Oni zaslužuju poštovanje kompletnog svetskog fudbala. Oni su jedan od glavnih kandidata za osvajanje takmičenja. Mi smo želeli da igramo ovo takmičenje. Nama je uspeh što smo najveći klub na Balkanu doveli da igra protiv PSŽ-a. Sigurno se nećemo plašiti nikoga. Borićemo se, želimo, pre svega, da uživamo. Ove utakmice nam daju mogućnost da rastemo kao ekipa - rekao je Milojević, a zatim se osvrnuo na to šta očekuje od Nejmara, Kavanija, Embapea i ekipe:

- Oni su jako brzi i tehnički obučeni. Gospodin Tuhel je to isto radio u Majncu i Dortmundu. Pokušavaju da odabirom brzih igrača dolaze do poseda u protivničkoj trećini. Oni to neće menjati ni sutra. Ne prilagođavaju se. Imamo plan, pripremili smo ga.

Iako su Zvezdu mnogi otpisali pred ovaj duel, Milojević je istakao da se njegov tim neće predavati.

Medija centar PSŽ-a Foto: Telegraf

- Neće nijednoj ekipi biti lako sa nama. Svakog rivala ćemo gledati u oči. Ovo je početak vraćanja u lepu prošlost, a gledamo u budućnost. Zvezda treba da pripada kremu svetskog fudbala. Neki giganti nisu uspeli da se vrate, mi jesmo. Igramo sa tri velike ekipe. Biće vrlo nepredvidivo.

Milojević se osvrnuo i na povredu prvog napadača Ričmonda Boaćija, koji nije doputovao u Pariz.

- Nije odradio nijedan trening i jeste značajna utakmica za nas, ali je moj princip da treba da igraju samo 100 odsto spremni momci. Sa medicinskim timom nisu želeli ništa da rizikujemo jer ima još mnogo mečeva ispred nas. Znali smo da će Boaći biti spreman verovatno tek posle reprezentativne pauze.

Francuske novinare interesovalo je da prokomentariše odsustvo navijača Zvezde sa utakmice zbog kazne UEFA, a Milojević je dao zanimljiv odgovor koji možete pročitati OVDE.

SAVIĆ: NADAMO SE DA ĆE IGRATI U NAJJAČEM SASTAVU!

Savić i Milojević na konferenciji Foto: Telegraf

Kapiten crveno-belih Vujadin Savić, koji je igrao u karijeri za francuski Bordo, kaže da se oporavio od povrede i da je spreman.

- Sigurno da nas čeka teška utakmica, Pari Sen Žermen je jedan od glavnih favorita za osvajanje titule u Ligi šampiona. Došli smo da odigramo dobru utakmicu i da probamo da napravimo dobar rezultat. Mislim da smo spremni - rekao je Savić i dodao da ga za Francusku vezuju posebne porodične emocije i da ima veliki motiv za dokazivanjem.

Kako naglašava, PSŽ je najveći rival koja ova generacija ima do sada.

- Igramo sa najvećim ekipama i pokazali smo da možemo se nosimo sa njima. Sutra je nova prilika za dokazivanje i nadam se najboljem - zaključio je Savić, uz uverenje da se nada da će PSŽ početi u najjačem sastavu.

Pogledajte i opširniju video izjavu kapitena Zvezde:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bane

    2. oktobar 2018 | 19:48

    Imate isti plan a to je bunker kao sa NAPOLIJEM ali ovo je PSG i bunker protiv njih nam nece pomoci izjava da im se mozete suprostaviti je smesna pogledaj njihov tim pa nas njihova tri igraca vrede kao nas stadion klub sa celom upravom i igracima jaci su duplo od NAPOLIJA nismo mogli pobediti PARTIZAN a izveo si najaci sastav umalo je hvalilo da izgubimo ne vracaj se u proslost jedna je ZVEZDA GENERACIJA 91 ovo sada nikako ni u ludilu se nemoze meriti sa tom generacijom nasa najveca srecace biti ako samo primimo tri komada budi realan gospodine MIIVOJEVICU

  • Mane

    2. oktobar 2018 | 19:29

    Bitno je da smo usli u LS sad samo hrabro mogu imati i mesija u ekipi necemo se uplasiti samo hrabro momci svaka cast Miloju...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA