≫ 

Francuzi deportovali navijače Zvezde iz Pariza: Delije imaju apel za sve koji dolaze u Francusku da bodre klub!

Na sebi su imali obeležja crveno-belih i nisu prošli carinsku kontrolu

  • 24
Ilustracija navijača Zvezde ispred Parka prinčeva kojima je zabranjeno prisustvo uz obeležje kluba; Foto: Vladimir Pavićević, Telegraf

Navijači Zvezde upozoreni su od strane PSŽ-a, da postoji mogućnost da ne uđu na stadion, čak i ako imaju kupljene ulaznice, ukoliko dođu na Park prinčeva sa obeležjem.

Ali, Francuzi su još rigorozniji, pa neke nisu ni pustili da uđu u zemlju, pošto je carisnka kontrola u Parizu vratlila trojicu Delija, koji su imali navijačka obeležja kod sebe.

Reporter Telegrafa iz Pariza razgovarao je sa Delijama koji su doputovali u prestonicu Franucske i oni su savetovali sve navijače crveno-belih da se ponašaju kao da su turistički u Parizu, kako ih carinska kontrola ne bi vratila za Srbiju.

- Trojicu navijača Zvezde su sa aerodroma vratili u Boegrad. Imali su obeležja i dresove na sebi i nisu prošli carinsku kontrolu u Parizu, tako da apelujemo na sve koji dolaze da je možda pametnije da kažu da dolaze turistički, a da ostave obeležja u kofere dok ne uđu u Francusku. Ekipi koja je bila s nama su trazili da pokažu po 250 evra po danu u kešu i rezervaciju smeštaja da bi ih pustili - poručili su navijači Zvezde iz Pariza.

Inače, navijači Zvezde su još noć pre utakmice prošetali centrom Pariza, gde su odjekivale pesme crveno-belih od strane oko 150 članova prve ekipe Delija.

>>> Lekip nahvalio Zvezdu, a onda se izblamirao kod imena u startnoj postavi za PSŽ: Muslin Francuzima otkrio taktiku Milojevića (FOTO)

VIDEO: Park prinčeva, stadion na kom Zvezdu čekaju najveće svetski asovi

VIDEO: Milojević odgovorio na otkrivenu taktiku trenera PSŽ- a

VIDEO: Vujadin Savić priželjkuje najjači sastav PSŽ-a

VIDEO: Milojević branio Delije pred novinarima iz Francuske

Zvezda u gostima kod pariskih vanzemaljaca - sve osim ubedljivog poraza bio bi uspeh, a kvota da šampion Srbije neće primiti više od dva gola (tm1 0-2) je 2,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč PSŽ - Crvena zvezda.

Kvota da će Zvezda u Grupi C osvojiti ukupno više od 2,5 boda iznosi 2,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za specijal „Zvezda u Ligi šampiona“.

Posle remija u Beogradu Napoli želi pobedu protiv Liverpula, i kvota na takav ishod je 3,25, dok pobeda Engleza „plaća“ 2,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Napoli - Liverpul.

Barsa je tri meča zaredom bez pobede (Đirona, Leganes, Bilbao), što se veoma retko dešava. Večeras gostuje Totenhemu, a kvota na dvojku je 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Totenhem - Barselona.

(S. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    3. oktobar 2018 | 12:23

    I njima zabraniti u Beogradu da nose njihova obelezija!!!!

  • Aleix

    3. oktobar 2018 | 12:18

    Ovo je neviđena sramota! Šta koga briga u kojoj majici ću ja da putujem, gde piše da su navijačke majice zabranjene? Neka zabrane ulazak na stadionu našim državljanima ako već hoće da budu sigurni da naši navijači ne prisustvuju utakmici! SRAMOTA!!!

  • Milan

    3. oktobar 2018 | 12:39

    Zvezdasi, kada budu igrali na nasem stadionu, po gradu ih nahvatajte i poskidajte im sva obelezja Psg-a i pusti te ih da nastave svojim putem. Da se makar na minut osete kao mi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA