≫ 

Pojavilo se novih 5 neverovatnih kvota na Zvezdu u Meridianu: Ima ponuda i za one koji su uvereni da PSŽ pobeđuje

Znamo mi da je Parižani jedan od najboljih timova na svetu i da Crveno beli imaju male šanse ali da li ima nešto što može da se odigra a da može da se prati utakmica bez navijanja za PSŽ?

  • 1

Kvote na Zvezdu protiv favorizovanog Pariz Sen Žermena su astronomske. Recimo, dvojka ne izabranike Vladana Milojevića je čak 40 a X2 je trenutno 11.

UŽIVO IZ PARIZA: Delije obeležile teritoriju! Zvezdin dres se vijori ispred Ajfelovog tornja (FOTO)

Znamo mi da je Parižani jedan od najboljih timova na svetu i da Crveno beli imaju male šanse ali da li ima nešto što može da se odigra a da može da se prati utakmica bez navijanja za PSŽ?

E pa Meridian kladionica je spremila za sve vas "Last minute" klađenje! Happy hour u Meridianu traje od 17 do 18 časova a 5 kvota su totalno ludilo. A ono što je najslađe kod ovih kvota je to da ne morate uopšte da navijate za Nejmara, Kavanija i Mbapea da bi prošli.

Evo 5 igara na koje ćete u Meridianu moći da se kladite na znatno povećane kvote danas od 17 do 18 časova.

1. 0-2 gola na kvotu 4.65

Zvezdina odbrana je najjači deo tima a izostanak Boaćija će verovatno naterati Milojevića na pojačanu defanzivnu orijentaciju. Ako Borjan ponovi partiju iz utakmice sa Napolijem, 0-2 gola uopšte ne deluje toliko neverovatno

2. Happy hour gg je 2.90

Bez obzira koliko golova PSŽ može da postigne, gg igra (oba tima daju gol) vam pruža priliku da navijate za Pavkova i ostale napadače svih 90 minuta.

Foto: Promo/ Meridian

3. Zvezda prva daje gol na kvotu 10!

Možda PSŽ krene oprezno… možda se opuste na početku… Nejmar vuče neku povredu pa ni on ne igra kako zna… Korner u 15 minutu za Zvezdu. Marin izvodi vrhunski korner i Degenek glavom pogađa mrežu. Totalno ludilo. Baš vas briga šta se dešava posle! Prošli ste pdg2!

4. Ne 1-1 plaća 4 tokom Meridianovog "Srećnog sata"

Ako ste defetista i mislite da će Zvezda izgubiti onda makar navijajte za Zvezdu u prvom poluvremenu. Ovde vam je bitno da Zvezda izdrži prvo poluvreme, pa posle ako PSŽ dobije radovaćete se zbog prolaza a ako Zvezda izdrži do kraja radovaćete se zbog novih bodova Zvezde u Ligi šampiona.

5. Prvo poluvreme 0 golova – kvota je 5.50

Ovo je slično kao i prethodna igra. Samo u prethodnom slučaju vam odgovara i Zvezdin gol u prvom. Ovde se kladite na 0:0 poluvreme. Pa posle, šta bude – biće.

Happy Hour u Meridian kladionicama je od 17 do 18 časova. Taman dok se vraćate do posla, svratite do Meridiana i probajte da se "oparite". Posle toga vam ostaje samo da se zavalite i uživate u fenomenalnoj utakmici. To je sigurica.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Johnny Repp

    3. oktobar 2018 | 15:02

    Nisam Zvezdaš ali i pre skoro pola veka Zvezda je bila autsajder protiv Liverpula i Notingem Forista pa kasnije i protiv Arsenala, WBA i drugih pa ih je "oladila". Jedanaest na jedanaest, lopta ista a nadam se i sudija pa ko bude bolji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA