≫ 

Nisam htela da ga oralno zadovoljim, a onda je nastao pakao! Nije imao kondom! Manekenka koja tvrdi da je Ronaldo silovao otkrila sve detalje napastvovanja

Ketrin Majorga do detalja je opisala šta se desilo kobne noći u Las Vegasu 2009. godine

  • 26

Nemački list Špigel objavio je veliku ispovest manekenke Ketrin Majorge, koja tvrdi da ju je silovao Kristijano Ronaldo 2009. godine u hotelu Palms u Las Vegasu.

Ona je navodno silovana od strane Portugalca u njegovom apartmanu u hotelu, nakon žurke u klubu, koja se nastavila u njegovom penthausu, na insistiranje Ronalda.

Majorga je u Ronaldov apartman došla u pratnji prijateljice Džordan (koja je zbog sigurnosti promenila ime), a Portugalac im je predložio da mu se pridruže u đakuziju.

Tada je Majorga, koja je u to vreme imala 25 godina, odlučila da ode do kupatila da se presvuče, a za njom je ubrzo krenuo i Ronaldo.

Ona je opisala šta se sve desilo do detalja.

- Ronaldo je odjednom ušao u kputatilo, a njegov penis je virio iz njegovog šortsa. Preklinjao me 30 sekundi da mu dodirnem penis. Kada sam odbila da ga dodirnem, preklinjao me da ga pušim. Kao nekakav idiot! Smejala sam se i pitala jel ovo šala"? Ovaj čovek je toliko poznat i zgodan, a takav je gubitnik i šonja!

Ronaldo i Majorga u noćnom klubu; Foto: Profimedia

Ali Ronaldo nije odustajao...

- Rekao je pustiću te ako me poljubiš. I rekla sam "Ok, poljubiću te, ali neću dodirnuti tvoj gadni penis".

Portugalca je poljubac samo dodatno napalio. Potpuno je podivljao, u njemu se probudila divlja životinja.

- Počeo je da prilazi ka meni veoma jako. Počeo je da me dodiruje i zgrabio me je i pribio me uz sebe. Gurnula sam i vikala "Ne".

U tom trenutku tu ušao jedan od njegovih prijatelja i pitao "Šta to radiš?", tada sam zgrabila svoju haljinu i rekla "odlazimo odmah".

Pogledala sam ga i on je samo rekao: "Da, da, otići ćemo..."

Kada je mislila da je sve gotovo, nastao je pravi pakao za Majorgu.

Probudila se divlja zver u Ronaldu; Foto: Tanjug/AP

- Uveo me u sobu i nije se uopšte plašio. Pomislila sam: Čoveče, ovaj čovek je nepopustljiv, najuporniji sa kojim sam ikada imala posla. Rekla sam mu: "Slušaj, druže, to se neće dogoditi".

Ali Ronaldo nije odustao. Okrenula sam se, a on je pokušao da mi skine gaćice. Uvila sam se u lopticu i držala sam rukama svoju vaginu i tada je skočio na mene. Vikala sam: "ne, ne, ne".

Majorga tvrdi da ju je Ronaldo silovao analno, bez kondoma, bez lubrikanta.

- Nakon što me je silovao, nije hteo da me pusti da odem. Počeo je da me zove "bebo, dušo", Imao je pogled krivca, skoro kao da se osećao loše. Ne sećam se, ali sam sigurna da je rekao Da li si povređena? Bio je na kolenima i rekao da je on 99% dobar momak, osim tog jednog procenta.

To je bio trenutak u kome sam shvatila šta se dogodilo. Desilo se tako brzo, nisam znala šta se dogodilo. Osećala sam se kao da plivam, da sam van tela. Mislila sam da imam neku bolest. Mislila sam da ima sidu! "Moraš da mi kažeš da li si mi preneo bolest?" Odgovorio je "Ne, ja sam profesionalni sportista, ne mogu da se bavim fudbalom ako imam bolest, testiraju nas svaka tri meseca" - opisala je Majorga u potresnoj ispovesti.

Ronaldo je sve odlučno demantovao i putem Tvitera je poručio da je ova priča plasirana samo u cilju samopromocije.

- Čvrsto odbijam otpužbe koje su izdate protiv mene. Silovanje je gnusni zločin, koji je protiv svega u što sam i u šta verujem. Želim da osčistim svoje ime, odbijam da hranim medijski spektakl koji su stvorili ljudi koji se trude da se promovišu na moj račun. Moja savest je čista i dozvoliće mi da mirno sačekam rezultate svih istraga - napisao je Ronaldo na Tviteru.

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Votson

    3. oktobar 2018 | 16:41

    Pa sta je ocekivala kad ide u djakuzi.

  • Jelena

    3. oktobar 2018 | 17:12

    Jadnica pole 10 god.sjetila se silovanja,zbog takvih jadnica kao sto je ova sponzorusa prave zrtve silovanja i prave zrtve se ne shvataju se za ozbiljno,a ovoj da ponovo ponudi novce sto je i poenta promjenice pricu!

  • Vvv

    3. oktobar 2018 | 17:04

    Nestalo para pa se setila da je silovana ha ha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA