≫ 

Radonjića opet kritikuju, trener gubi strpljenje: Garsija poručio Srbinu da mora brže da uči

Bivši igrač Zvezde upisao još jednu bledu partiju za Olimpik

  • 33

Nije dobro krenula francuska odiseja po Nemanju Radonjića, ne ide ni njemu, ni njegovom novom klubu, koji nikao da se stabilizuje i krene u seriju pobeda.

>>> Treneru Marselja su bile dovoljne dve reči da opiše veliku grešku Nemanje Radonjića u Ligi Evrope (VIDEO)

Umesto toga, dešava se sve suprotno, poraz do poraza, u četvrtak uveče i frustrirajući remi u Ligi Evrope (2:2) sa Apolonom u Limasolu, i to posle vođstva od 2:0.

Domaći tim je golom u nadoknadi vremena bacio u očaj trenera Marselja Rudija Garsiju koji se nije libio da na konferenciji posle duela "uperi prst" krivice u pojedine njegove fudbalere.

Na udaru su bili Radonjić i Hrvat Ćaleta-Car.

- Moramo da prestanemo da primamo ovakve golove, postaje neprijatno već. Igrači moraju početi da preuzimaju odgovornost, pogotovo ovi koji su došli, Duje i Nemanja, neke stvari moraju brže da uče. Plaćamo ceh kasnim dolascima - rekao je Garsija.

Radonjić je trpeo kritike, doduše više od navijača, i posle prvog kola kada je kumovao pobedničkom golu Ajntrahta u završnici utakmice.

Garsija ga je tada hrabrio, ali polako i njega izdaje strpljenje za igre bivšeg igrača Zvezde.

Rudi Garsija bespomoćno širi ruke u Limasolu Foto: Tanjug/Ap

Junajted je u nokdaunu, Murinjo pred otkazom, ali deluje da je Njukasl idealan rival da se krene s pobedama. Kvota na keca na Old Trafordu je 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajed - Njukasl.

Juve je perfektan u Seriji A (sedam od sedam), a kvota da će tako i nastaviti u Udinama, i to bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Udineze - Juventus

VIDEO: Munja najavila ulazak Radonjića na trening reprezentacije Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jsj

    5. oktobar 2018 | 11:15

    Druze pa ne igra ti samo Radonjic vec ceo tim samo si kriv za poraze

  • Фамилија

    5. oktobar 2018 | 11:34

    У овом трансферу је најбоље прошао Данило В. млади спортски менаџер. Кад му отац заврши Београд на води моћи ће комотно три стана да купи.

  • Mustafajeradonjic

    5. oktobar 2018 | 11:16

    Smesan igrac

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA