Berluskoni uveo pravila protiv modernog fudbala: Nema tetovaža, glupih frizura, vređanja sudije, žvrljanja autograma!

Monca će imati pravila koja će se kositi sa navikama igrača u današnje vreme

  • 7

Bivši premijer Italije i predsednik Milana, Silvio Berluskoni, koji je preuzeo klub iz Serije C - Moncu, saopštio je da njegove igrače čekaju posebna pravila, koja će, kako ističe, doneti nešto sasvim drugačije u modernom fudbalu.

Berluskoni je zabranio tetovaže i lude frizure u svom timu, koji će imati klupskog frizera, koji će ih šišati besplatno.

- Monca će biti tim za primer, sastavljen od mladih italijanskih igrača. Nema tetovaža, brada, ludih frizura, našli smo frizera u Monci koji će ih besplatno šišati - poručio je Berluskoni.

Tu nije kraj pravilima, već će igrači Monce morati da pokažu poštovanje prema navijačima, ali i da vode računa o tome kako se oblače.

- Kada ih zamole za autogram, moraju lepo da napišu svoje ime, ne samo da nažvrljaju, uz to moraju i lepo da se obuku, sa ukusom i da ne budu pocepani i aljkavi kao današnji fudbaleri. Želim da napravim nešto sasvim drugačije u modernom fudbalu - zaključio je italijanski biznismen.

Junajted je u nokdaunu, Murinjo pred otkazom, ali deluje da je Njukasl idealan rival da se krene s pobedama. Kvota na keca na Old Trafordu je 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajed - Njukasl.

Juve je perfektan u Seriji A (sedam od sedam), a kvota da će tako i nastaviti u Udinama, i to bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Udineze - Juventus.

Dugo Real nije vezao tri meča bez pobede, a poraz u Moskvi upalio je crvenu lampicu. Neko bi morao da strada, a kvota da će to biti Alaves, i to iz dvojke u dvojku, je 1,93. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Alaves - Real Madrid.

Nije Partizan u Trentu ponovio podvig iz Zagreba, ali sada u Pioniru, verovatno pred punim tribinama, čeka Olimpiju i kvota na pobedu s više od 3,5 poena razlike (MH 1) je 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Olimpija.

(S. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iv

    6. oktobar 2018 | 12:34

    Bravo za Berluskonija

  • Zoo Cuvar

    6. oktobar 2018 | 13:38

    Svaka cast..Apsolutno podrzavam Berluskonija u njegovim namerama. Dosta je vise urnebesnih frizura, neverovatnih tetovaza, nekorektnih prigovora sudijama a ucinak nikakav na terenu. Bacenih na stotine miliona dolara uglavnom uzaludno a na terenu manekeni..Samo cvrsto .

  • Johan

    6. oktobar 2018 | 12:55

    Meni se lično smuči kada se neki od sportista pred meč pojavi neobrijan i krmeljiv, istetoviranih ruku i vrata a frizura irokez.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA