≫ 

Navijači PSŽ-a mučki provocirali Delije kao Šaćiri i Džaka! (FOTO)

Skandalozan gest francuskih pristalica na Parku prinčeva

  • 31
Gestikulacija navijača PSŽ-a; Foto: Twitter.com/@milosczbg

Navijači PSŽ-a provocirali su Delije na Parku prinčeva u duelu koji je Zvezda izgubila sa ubedljivih 6:1. Posle meča došlo je do nereda i tuče ispred stadiona među dve grupe navijača.

Delije su naterale na beg francuske Ultrase, ali su neki od navijača Zvezde, koji nisu u navijačkoj grupi, izvukli deblji kraj, pošto su ih huligani PSŽ-a s fantomkama nemilosrdno tukli palicama, kaiševima i stolicama i oteli im šalove.

UEFA je pokrenula istragu povodom incidenata na Parku prinčeva, a fotografija koja se pojavila na Tviteru pokazuje da su Francuzi i na samom stadionu skandalozno provocirali navijače Zvezde.

Granit Džaka i Đerdan Šaćiri slave golove protiv Srbije i provociraju albanskim orlom; Foto: AP/Tanjug

Mnogi od njih gestikulirali su poput Granita Džake i Đerdana Šaćirija i rukama pokazivali simbol albanskog orla, kao što su reprezentativci Švajcarske, poreklom sa Kosova, radili posle utakmce sa Srbijom.

Navijači Zvezde žale se na društvenim mrežama kako UEFA to nije primetila, ili nije želela da primeti, dok je Zvezdu kažnjavala za isticanje političkih parola.

Junajted je u nokdaunu, Murinjo pred otkazom, ali deluje da je Njukasl idealan rival da se krene s pobedama. Kvota na keca na Old Trafordu je 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajed - Njukasl.

Juve je perfektan u Seriji A (sedam od sedam), a kvota da će tako i nastaviti u Udinama, i to bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Udineze - Juventus.

Dugo Real nije vezao tri meča bez pobede, a poraz u Moskvi upalio je crvenu lampicu. Neko bi morao da strada, a kvota da će to biti Alaves, i to iz dvojke u dvojku, je 1,93. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Alaves - Real Madrid.

Nije Partizan u Trentu ponovio podvig iz Zagreba, ali sada u Pioniru, verovatno pred punim tribinama, čeka Olimpiju i kvota na pobedu s više od 3,5 poena razlike (MH 1) je 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Olimpija.

VIDEO: Degenek žestoko utučen posle debakla od PSŽ-a

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • seitan

    6. oktobar 2018 | 13:07

    Pa i nisu me baš nešto iznenadili.Najveća islamska država u Evropi-Francuska

  • sone

    6. oktobar 2018 | 12:58

    ljudi ajde da spustimo loptu, nismo hrvati da zivimo sa kompleksima...

  • Semajlirane-pufne

    6. oktobar 2018 | 14:58

    To nisu Francuzi već Albanci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA