≫ 

Murinjo prskao kameru pa od sramote pobegao u tunel: Jezivo poluvreme Đavola nateralo Posebnog da šmugne sa terena Old Traforda! (FOTO) (VIDEO)

Ovakvih momenata ima malo u karijeri Portugalca

  • 1

Još uvek aktuelnom treneru Mančester junajteda Žozeu Murinju definitivno ne cvetaju ruže na klupi Crvenih đavola što se još jednom pokazalo na poluvremenu utakmice sa Njukaslom kada je postiđen trčećim korakom otišao u svlačionicu. 

Koliko loše igra Mančester junajted ove sezone govori i podatak da su na Old Trafordu ove sezone primili već sedam golova, dok su primera radi, prošle ukupno primili 9, za celu sezonu.

>>> Spektakl sezone u Dortmundu: Sedam golova i pobeda Borusije u 96. minutu, čudesni Pako het-trikom bacio "Idunu" u trans! (VIDEO)

Od popularnog Posebnog navijači su navikli da svašta vide i čuju, ali retko se moglo videti poniženje u postupcima.

Ipak, izgleda da su dva gola zaostatka na poluvremenu jako teško pala Portugalcu koji se u trku pozdravio sa menadžerom Svraka Rafom Benitezom i nastavio ka svlačionici.

Portugalcu se već dugo krčka otkaz, zbog 5 utakmica bez pobede, navijači ga ne žele na klupi, a kao njegova zamena sve se češće pominje bivi trener Reala Zinedin Zidan.

Murinjo ne zna šta da uradi sa svojom ekipom; Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA