Mesi očima ne veruje! Pogledajte reakciju Argentinca kada je video istetoviranog sebe na leđima totalnog fanatika (VIDEO)

Susret Argentinca i njegovog "išaranog" fana se dogodio na aerodromu u Valensiji

  • 3

Videli smo nebrojeno puta do sada dokle seže navijačko idolopoklonstvo prema omiljenim fudbalerima, fanovi idu ponekad i u krajnost, prate zvezde u stopu, love ih za autograme, fotografije, "selfije", ima tu i preterivanja... 

Jedan od takvih je i momak koji je od silne opčinjenosti prema Lionelu Mesiju istetovirao figuru Argentinca preko celih leđa i takav se nedavno pojavio na aerodromu u Valensiji baš zbog svog idola.

Go iznad pojasa dočekao je u euforiji ekspediciju Katalonaca predvođene Mesijem koji je u prolazu izašao u susret navijačima za autograme.

Kao "na iglama" čekao je "išarani" momak Argentinca da se približi, a kad je ovaj prišao, "ponudio" mu se okrenut leđima, što nije prošlo neopaženo kod jednog od najvećih fudbalera današnjice.

Mesi je na trenutak zastao, i kad je video razmere tetovaže nije oklevao, flomasterom je utisnuo autogram na leđa usplahirenog momka koji će, u to smo sigurni, pamtiti trenutak susreta sa Mesijem dok je živ.

Sigurni smo i da se neko vreme neće kupati...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA