≫ 

Tri kluba čekaju uplatu iz Partizana, a crno-beli odluku Višeg suda!

Do kraja monitoringa UEFA moraju da se isplate bivši klubovi Vakulka, Zdjelara i Sume, što će biti olakšano ukoliko klub iz Humske u četvrtak uspešno okonča “slučaj Vujović”

  • 5

Ukoliko sve bude teklo po planu, Partizan će do 15. oktobra poslati “čiste papire” u UEFA i uspešno proći treći “presek” u tekućoj godini, tačnije monitoring evropske kuće fudbala, koji je na snazi od početka tekućeg meseca.

Prema okvirnom planu, sve bi trebalo da bude rešeno do narednog ponedeljka.

Klub iz Humske se rešio većine “repova iz prošlosti”, takođe će biti uplaćen novac i za porez državi Srbiji, a ostalo je da se reše još neke sitnice u vezi sa bivšim, pa i neklim sadašnjim fudbalerima, odnosno njihovim biv[im klubovima.

Naime, Partizan je u obavezi da do početka sledeće sedmice isplati “trening kompenzacije” amaterskom klubu Dnjepu iz Dnjepropetrovska za Jurija Vakulka (škoro 200.000 dolara sa kamatama), po prijavi ukrajinskog kluba UEFA, zatim OFK Beogradu za aktuelnog prvotimca Sašu Zdjelara, koji je ponikao na Karaburmi, te procente takozvanog “transfera solidarnosti” klubovima u kojima je ponikao Sejduba Suma.

Suma na meču protiv Rudara Foto: Marko Jovanović

Osnovni preduslov svega navedenog je da crno-beli sutra uspešno okončaju sudski proces pred Višim sudom u Beogradu i odblokiraju klupski račun, koji, zbog zaostalih dugova iz vremena bivšeg predsednika Dragana Đurića, nije na raspolaganju od 29. septembra, a o čemu je Telegraf pisao prošle nedelje, navodeći “slučaj Nikola Vujović”.

Ako Partizan preskoči pomenutu sudsku “prepreku”, na račun, koji bi od petka trebalo da bude ponovo na raspolaganju klubu iz Humske, sliće se novac zarađen u evropskim kvalifikacijama (1.000.080 evra), koji će poslužiti da se stavi tačka na UEFA presek poslovanja u ovom delu godine.

Posle trijumfa protiv Ulma i na gostovanju u Podgorici Zvezda je puna samopouzdanja otišla u Monte Karlo gde je večeras dočekuje Monako, a kvota na čistu dvojku je 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za utakmicu Monako - Zvezda.

Odbojkašice Srbije već su obezbedile plasman dalje na SP, ali ako savladaju domaćina Japan, oboriće rekord Kubanki iz 1994. od sedam pobeda u nizu na SP. Kvota da će to i učiniti je 1,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za SP u odbojci.

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    10. oktobar 2018 | 14:53

    I VI se nekom smejete kad primi 6 komada od Naftasa! Pa katanac stavljate do decembra! 😄😄😄

  • Sejduba

    10. oktobar 2018 | 14:55

    Ajmo soumah, ah, ah...bombaa...bravo za vakulka i sumu, ilijeva i vazuru...do konačnog uništenja...aha ha. P.s. koji je sad taj vujović car, jel isto neka bombaaa

  • Luli

    10. oktobar 2018 | 14:22

    Super. Tako se radujem. A plata radnicima ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA