≫ 

Krstajić pre konferencije izgovorio reči zbog kojih mu aplaudiraju i Srbija i Crna Gora: Ne znam zašto su to radili! (VIDEO)

Selektor Orlova istakao je da su protivnici igrali onoliko koliko im je njegov tim dozvolio

  • 11

Reprezentacija Srbije pobedila je Crnu Goru u Podgorici sa 2:0 golovima Aleksandra Mitrovića u 3. kolu Lige nacija i tako su Orlovi sada na prvom mestu grupe 4, a selektor Mladen Krstajić bio je zadovoljan pobedom svoje ekipe.

- Najbitnije je da smo pobedili utakmicu. Čestitam igračima koji su tokom čitave utakmice držali kao jedan, iako nije bilo lako, naročito u drugom poluvremenu, kada nas je Crna Gora napala i ima stvari koje treba da ispravimo. Bili smo bolji, zasluženo smo pobedili, imali smo još nekoliko šansi koje nismo iskoristili - rekao je Krstajić u izjavi za Sport klub po završetku meča.

Srbiji sledi meč protiv Rumunije u Bukureštu već u nedelju od 15 časova.

- Sigurno da će u Ruminiji biti teško. Idemo tamo da se nadigravamo. Čujem da su dobili na strani. Nadamo se da ćemo u novembru odigrati barem jednu nezvaničnu prijateljsku utakmicu - rekao je Krstajić, aludirajući na to da se nada da bi Orlovi i pre kraja Lige nacija mogli matematički da obezbede prvo mesto na tabeli.

Ubrzo je Krstajić i na konferenciji za medije izneo svoje utiske. Prvo je poručio da se zahvaljuje Crnogorcima na izuzetnom gostoprimstvu i istakao je da mu nije bilo jasno što je meč u medijima potenciran kao meč visokog rizika.

Dušan Tadić je odigrao sjajan meč u Podgorici, iako nije realizovao dve dobre šanse za gol; Foto: Tanjug/AP/Risto Božović

- Zahvaljujem se Fudbalskom savezu Crne Gore na gostoprimstvu, dočekani smo bratski na svakom koraku. Ne znam zašto je bilo natpisa da je ovo meč visokog rizika. Pravila se neka fama bez ikakvog pokrića. Pokazalo se da su navijači Srbije i Crne Gore bili na nivou i pokazali da nema nikakvog rizika.

- Očekivali smo tešku utakmicu, zasluženo smo poveli. Imali smo još prilika, gde smo mogli sa boljom završnicom da dođemo do još nekog gola. Znali smo da će u drugom poluvremenu Crna Gora napasti u drugom poluvremenu, drago mi je da je istorijska utakmica protekla u najboljem redu - rekao je Krstajić.

On je dobio pitanje da li ga je razočarala igra Crne Gore, ali je uzvratio da je njihov rival igrao onoliko koliko im je Srbija omogućila.

Stevan Jovetić u duelu sa Milošem Veljkovićem; Foto: Tanjug/AP/Risto Božović

- Nije me razočarala Crna Gora, oduševila me je igra mojih igrača. Crnoj Gori su falili neki igrači, ali ne zaboravite da su i nama falila dva ključna igrača, Matić i Kolarov, nije lako bez njih. Ovi momci su pokazali da je ovo budućnost našeg fudbala, a Crna Gora je igrala onoliko koliko im je Srbija dozvolila.

Za kraj je rekao i da je bilo iznenađenje

- Sergeja Milinković Savića ne čekam na potez, već kao karakternog momka, koji je uvek odigrao dobro kada je igrao. Možda smo malo iznenadili Crnu Goru, jer su očekivali da on počne utakmicu. Zadovoljan sam kakav je Sergej i kao igrač i kao čovek - poručio je Krstajić.

Pogledajte video konferencije:

VIDEO: Neredi na meču Crna Gora - Srbija: Brutalna tuča navijača u Podgorici

VIDEO: Crnogorci nisu umeli da podnesu poraz od Orlova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • joakim

    11. oktobar 2018 | 23:38

    Nema ni komentara Krstajicu vrema je da ides i povedi Kokezu i ostale

  • Nesa CZ

    12. oktobar 2018 | 00:01

    Jedino sto hitno treba ispraviti u ovom trenutku, to je da ti napustis reprezentaciju... Ovo je katastrofalna igra, imali smo srece sto su crnogorci jos veci cirkus od nas...

  • Sultan Bgd

    11. oktobar 2018 | 23:45

    Vratite gospodina Muslina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA