≫ 

Mozzartsport: Šta ćemo sa doušnikom i njegovim pedigreom ako je Zvezda lažno optužena?

 ≫ 

Zanimljiv tekst vezan za celokupnu situaciju oko Zvezde i optužbi iz Francuske

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Nesa CZ
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • iks

    14. oktobar 2018 | 12:15

    Ne lupajte. Da li je neko logicno razmislio kako se mogu uplatiti 5mil evra u kladzi? Naravno uplata se deli ali na koliko uplatnih mesta treba to da prodje i sa kojom sumom da sve to ne bude upadljivo??? Sta ste ocekivali, da zvezda izvuce nereseno u parizu protiv tima koji vredi skoro milijardu evra naspram nasih 40mil? Treba ove majmune tuziti za lazne izjave i narusavanje ugleda kluba. Osim toga niko nije kriv dok se suprotno ne dokaze. Prema tome opustite se,ako zvezda angazuje adekvatno pravno telo moze da naplati dobru odstetu za ovo omalovazavanje

  • Boban

    14. oktobar 2018 | 11:44

    Ja sam odmah rekao da iza svega stoji prevelika mržnja malog kluba iz komšiluka, garantujem da je djubre zbog zavisti želelo da napakosti Zvezdi. Mogu oni da podnesu Zvezdine titule ali im je u grlu kost Zvezdino anuliranje duga i povratak prevlasti naspram njih koji će tek biti u problemu. Dakle otkriti ko je djubre i prezentovati pre svega našoj javnosti, i isključiti ga iz fudbala a ako se dokaže da i isti mali klub stoji iza svega ugasiti ga kao što je i trebalo odmah posle kraha JNA i Yuge.

  • Mihailović

    14. oktobar 2018 | 09:44

    Ko kaže da su iz uprave...možda je neko natjerao igrače ...pretnjama porodici, njima...tako to neki rade...gledao sam dio utakmice i mislio kako se CZ prepala, bili su kao oduzeti...stoje pred golom i ne idu na centaršut i tako prime gol i još sam o tome pričao kad čitam o nameštanju, svašta pomislim...ko je to javio nèšto sigurno zna...u kladionicama se pričalo da će CZ primiti 5 golova, ali se moglo pričati i zbog razlike u kvalitetu...samo i priče nisu dobre za CZ i ako je neko zlonameran izmislio treba platiti...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA