≫ 

Krstajić o trećoj izmeni: Odluka je samo moja, Bog vam ne može ugoditi (VIDEO)

Podsetimo, selektor Orlova nije iskoristio sve izmene na meču sa Rumunima

  • 29

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić, posle remija 0:0 u Bukureštu, rekao je da je ekipa dominirala, ali da na kraju ipak može da bude nezadovoljna sa četira boda u ovoj akciji.

Podsetimo, Srbija je u četvrtak pobedila Crnu Goru rezultatom 2:0 i i dalje se nalazi na prvom mestu na tabeli.

>>> Zašto Aleksandar Prijović ponovo nije igrao za Srbiju?

- Ponovo smo pokazali da smo ekipa u stvaranju, da imamo karakter, želju i htenje da ispunimo što smo zacrtali. Dominirali smo, promašili penal i igračima mogu da zahvalim i čestitam od srca. Ipak, možemo da budemo nezadovoljni na kraju zato što smo uzeli samo četiri boda - rekao je Krstajić.

Na pitanje zašto nije uveo drugog špica Krstajić je rekao:

Krstajić i Prijović na treningu Orlova Foto: MN Press

- Držali smo kontrolu 90 minuta i mogli smo da pravimo i treću, ali ulaskom Sergeja imali smo dobar skok i mogli da uparimo sa Mitrovićem. Na Svetskom smo rizikovali, stavili ste me na margine, kako nemam pojma o fudbalu. Ne može vam Bog više ugoditi. To su odluke koje sam ja doneo i tako će biti ubuduće.

On je poručio da je najvažnije što Srbija sve drži u svojim rukama.

- Da sačekamo Crnu Goru i vidimo šta će uraditi. Držimo sve u svojim rukama i treba da se ponašamo baš tako, jer smo prvi na tabeli - zaključio je Krstajić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Воип

    14. oktobar 2018 | 20:24

    Па шта очекујете да изјави човек марионета?

  • Selektor

    14. oktobar 2018 | 18:40

    Odličan si nema šta....kolega sa igračem manje ubacuje napadača a ti sa igračem više odbrambenog fudbalera .....pravo iskustvo i preporuka za selektora Nambije

  • Jo

    14. oktobar 2018 | 19:50

    Valjda Krstajicu kod crvenog kartona uvedes jos jednog napadaca i zgazis protivnika .....posebno ako si iskusan trener a nisi trebao si znat da ce se s igracem manje zatvori...ti si neznalica kao i cjeli fudbalski savez

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA