Ako Junajted kupi Milenkovića za 60 miliona, Partizanu stiže brdo para!

Iako se priliko prodaje u Fjorentinu Partizan odrekao daljih procenata od prodaje Blekija, klubu iz Humske sleduje pet odsto od ukupne cifre transfera zbog doprinosa solidarnosti

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Maksimus
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • deks

    16. oktobar 2018 | 10:31

    Partizan se odrekao procenta, koliko se secam pricali su i obecacali da su ugovorili 20% od iduceg transfera,znaci brat bratu odrekli su se 12 miliona €. Toliko o sposobnosti dotičnih. Katastrofa...

  • selesao

    15. oktobar 2018 | 20:43

    Lako ce se te pare "rasporediti", ali jedno pitanje ne sme ostati zaboravljeno! Zaista se postavlja pitanje koji diletanti vode Klub i dozvoljavaju da npr. Bleki ode bez klauzule o procentima na buducuprodaju?! To je potpuni idiotizam, a znalo se da taj decko mnogo vredi i da ce u Italiji, zemlji vrsne odbrane, da se razvije do nevidjenih visina jer je imao sve predispozicije za to. Pa da su barem iscupali desetak posto....ovako Italijani zaradjuju deset puta, ma dvanaest puta u odnosu koliko su ga platili. To se ne moze progutati a da ljudi u Partizanu ne shvate i ne odgovaraju za ovo! Ne verujem da tu neki drugi aspekti "rade" ali ,ocigledno, je tu ogroman promasaj na stetu kluba. Neko ce reci,lako je naknadno... ,medjutim, ovde se radi o lako predvidivim stvarima. Partizan je zestoko ostecen i neko mora da odgovara za to. Uvek sam zagovarao (a ko sam to ja,hm?) da deca Partizana, svi iz nase skole koji potpisuju ugovor moraju imati klauzulu da kad osdlaze u inostranstvo moraju da ubace klauzulu o 20 procenata od naredne prodaje u inostranstvu. Na,kraju krajeva, Klub mora da uvek zadrzi 20 procenata na igracu kad odlazi iz Kluba. Evo i primer, kad je Bogosavac odlazio, zar je bio problem sacuvati 20 posto prava na njega,pa kad ga Cukaricki proda, pokriti barem deo troskova takvim prihodom!? Sve u svemu, nasi bajni Vazure moraju nauciti veliku lekciju iz ovog Blekijevog transfera. A ne biti sretan i kokodakati dva meseca kako je super prodat za 5,1 mil. evra! Eto vam ga sad!

  • nscz

    15. oktobar 2018 | 19:33

    A koliko ce tek Genk dobiti kad neko kupi SMS za vise od 150 miliona?! Jel tako Kežo!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA