≫ 

Pogledajte kakav je penal Mažić svirao Francuzima: Nemci su poludeli zbog odluke srpskog arbitra! (VIDEO)

Najbolji srpski arbitar našao se u žiži društvenih mreža zbog odluka na meču Francuska - Nemačka

  • 36

Duel aktuelnog i bivšeg prvaka sveta pripao je Francuzima, koji su savladali Nemce sa 2:1 na svom terenu u A Ligi nacija u grupi 1 i tako su Galski petlovi obezbedili prvo mesto i baraž za Evropsko prvenstvo.

Meč je sudio srpski arbitar, Milorad Mažić, koji je sudio dva penala, koji su izazvali polemiku na društvenim mrežama. Naročito penal koji je u 80. minutu dosuđen Francuzima, koji je Grizman pretvorio u gol za pobedu.

Prvobitno je Kros sa penala u 14. minutu doneo prednos "Pancerima", nakon što je igrač Francuske u kaznenom protoru igrao rukom posle centaršuta Nemaca sa desne strane.

Nemci su do 62. minuta čuvali prednost, kada je Grizman posle centaršuta Ernandeza sa leve strane sjajnim udarcem glavom matirao Nojera na golu.

Mažić je u 79. minutu sudio diskutabilan penal za Francuze, koji je Grizman pretvorio u gol.

Posle usporenog snimka se videlo da Humels u kaznenom prostoru nije ni pipnuo Matuidija, već je igrač Francuske nagazio štopera Nemačke i pao, što je srpski arbitar okarakterisao kao penal.

Na društvenim mrežama počele su prozivke na račun Mažića od strane Nemaca, koji ističu da su poraženi zbog loše odluke srpskog arbitra.

Pogledajte sve golove i poteze se utakmice:

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

U B Ligi nacija u grupi 4 Vels je savladao Irsku sa 1:0 na gostovanju i probio se na 1. mesto u grupi golom Vilsona.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ukrajina je savladala Češku sa 1:0 na svom terenu, a gol je postigao Malinonski i tako je Ukrajina obezbedila viši rang i plasman u baraž.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Norveška je u grupi 3 C Lige nacija slavila protiv Bugarske i izjednačila se sa njom na tabeli sa 9 bodova, pa će ove dve reprezentacije u poslednja dva kola voditi veliku borbu za plasman dalje. Jedini gol postigao je Eljonusi u 31. minutu.

U istoj grupi su Slovenija i Kipar odigrali 1:1, pa su Slovenci sada u zoni ispadanja u četvrti rang, jer im je to jedini bod.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

U D Ligi nacija u grupi 1 Kazahstan je sa 4:0 savladao Andoru, dok je Gruzija bila bolja od Letonije na gostovanju sa 3:0.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Makedonija je u grupi 4 doživela debakl od Jermenije i poražena je sa 4:0, ali je i dalje prva na tabeli, jer joj je ovo prvi poraz u ovom takmičenju. Gibraltar je u istoj grupi pobedio Lihtenštajn sa 2:1.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA