≫ 

Šta Crvenu zvezdu čeka u Vranju?

Nema sumnje - fudbalski spektakl

  • 8

Fudbaleri Crvene zvezde od 14.00 časova gostuju ekipi Dinama iz Vranja, u zaostalom meču 1/16 finala Kupa Srbije!

Biće to ''praznik fudbala'' s obzirom na to da cje u pitanju istorijski meč za oba tima. Podsetimo, Zvezda nikada nija igrala u Vranju.

>>> Istorijski dan u Vranju - stiže Zvezda u okviru Kupa Srbije. A kvota da će šampion slaviti bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Dinamo Vranje - Crvena zvezda.

A šta crveno-bele tamo čeka?  Spektakl na tribinama, to je definitivno. Za ovu utakmicu tražila se karta više, jer su ulaznice rasprodate.

- To je za Vranje jedinstven momenta, Zvezda retko gostuje na jugoistoku Srbije. Jedinstven događaj, najviše zahvaljujući predsedniku i treneru Dinama Draganu Antiću koji je uspeod a izdejstvuje da klub utakmicu igra na svom stadionu. Takođe, u Vranju ima puno zvezdaša - rekao je za Sportski žurnal Vlada Stošić, bivši fudbaler Zvezde koji je ponikao u Dinamu.

Zvezda i Dinamo su se već dva puta sastajali u prethodnih godinu dana, oba puta na Marakani.

Srđan Babić u duelu sa igračima Dinama Foto: MN Press

Dok su bili u Prvoj ligi Srbije, Vranjanci su u okviru Kupa gosotvali na najvećem srpskom stadionu i poraženi su sa 5:0. U premijernom meču Super lige za ovu sezonu Zvezda je pobedila 3:0.

Strelci su bili Jovančić, Joveljić i Jevtović, a očekuje se da sva trojica budu u konkurenciji i za meč u Vranju.

Filip Stojković, Milan Rodić i Vujadin Savić imaju problema sa povredama i najverovatnije će propustiti ovaj duel, dok Vladan Milojević neće moći da računa ni na Marina i Boaćija.

- Videćemo kakva je kadrovska situacija posle treninga. Ima dosta igrača koji se vraćaju sa reprezentativnih obaveza, Filip Stojković i Milan Rodić su u reprezentativnim utakmicama izašli sa terena zbog povreda, ali ne radi se o ozbiljnijim povredama, pa ih očekujem u konkurenciji već za duel sa Radom. Takođe, pojedini će nam se tek priključiti, El Fardu Ben, Ričmond Boaći i Miloš Degenek još se nisu vratili sa reprezentativnih obaveza. Zbog zgusnutog rasporedu moramo da odigramo utakmicu u terminu u kojem nije bilo ranije predviđeno, ali ću već u četvrtak imati sve igrače na raspolaganju - rekao je Milojević na konferenciji.

Svoj zaostali meč u okviru 1/16 finala Kupa igrta i Napredak protiv Metalca, a žreb za osminu finala biće održan u petak.

(S. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA