≫ 

Najgluplji mogući crveni karton za Milinković Savića: Sudija ga izbacio jer je suvišnu loptu prejako izbacio sa terena!? (VIDEO)

Preteran potez arbitra, mada mu je naš golman nepotrebno servirao zicer za treniranje autoriteta

  • 5

Sudija Paireto napravio je radikalan potez na meču Serije A isključivši golmana Spala, Vanju Milinkovića Savića.

Spal je vodio sa 2:0 protiv Rome, a onda, kada se u jednom trenutku na terenu pojavila lopta viška, srpski golman je iz sve snage bacio preko panoa i redara, kako bi drugu iskoristo za igru.

Tada je arbitar Paireto je došao do njega i pokazao mu crveni karton i put u svlačionicu, sa čime Vanja nije mogao da se pomiri.

U odbranu je stao i nekadašnji igrač Partizana Everton, a dugo je trebalo Vanji da prihvati ovaj potez i ode u svlačionicu, više od nekoliko minuta je trajalo ubeđivanje.

Dobio je Vanja zapravo prvo žuti karton zbog odugovlačenja, a onda je sudija njegovo malo jače bacanje lopte van igre protumačio kao protest, zbog čega je preterao i pokazao mu munjevito drugi žuti, da pokaže autoritet.  

Nakon toga, Gamis je zamenio Valotija kako bi čuvao mrežu, u čemu je i uspeo.

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aco

    20. oktobar 2018 | 17:19

    Dzeko bas prijateljski jado ne moze pobjedi pa nagovara sudiju na karton..

  • Obudovac

    20. oktobar 2018 | 17:19

    Budale sve, Prodan sport svakako

  • Stefke

    21. oktobar 2018 | 13:34

    Eto, i kod Italijana je slicno kao kod nas, tj tako je u svetskom fudbalu stanje generalno, autoritet imaju jace ekipe, sudije podlezu pritiscima, i unistava se sansa malim ekipama koje igraju hrabro, da naprave nesto protiv "velikih". Ima bas puno ekipa u ligama petice, malih klubova, koji igraju strasan fudbal, milina za gledati! Trebalo bi to mozda Milojevicu pokazati, npr da pogleda mec prosle sezone "Eibar - Barca", kako su igraci Eibara igrali presing ceo mec na jednu Barcelonu, jesu izgubili 2-0, ali su igrali fudbal, nadigravali se sa mocnom Barsom! Treba imati mu*a za lep fudbal! A kad igras lep fudbal, da izgubis 7-0 od jaceg, niko te ne bi sprdao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA