≫ 

Rasturio Sevilju za 15 minuta, pa se povredio: Mesi doživeo jeziv pad, pod znakom pitanja nastup protiv Reala u Klasiku! (VIDEO)

Neprijatna scena za miljenika navijača Barse

  • 0

Fudbaleri Barselone poveli su sa 2:o protiv Sevilje u režiji Lionela Mesija, koji se potom povredio!

Kutinjo je već u 2. minutu dao gol na pas Argentinca, koji je mrežu zatresao u 12. minutu.

Jedna od bolnijih povreda u karijeri Foto: Tanjug AP

Prvo je Suarez poslao loptu na desno krilo, na kom se Leo poigrao pre egzekucije.

Ipak, već u 26. minutu zamenio ga je Dembele, pošto je viđen jeziv pad na desnu ruku, pri čemu je Argentinac izvrnuo zglob šake.

Nije Mesi mogao ni da pomeri ruku Foto: Tanjug AP

Do kraja susreta, videlo se da povreda Mesija nije ostavila preveliki trag na ostatak ekip ekoji je konstantno napadao. Tako je golman Sevilje, Vaclik, skrivio penal u 63. minutu koji je Suarez iskoristio i dodatno uvećao prednost svoje ekipe.

Ipak, u poslednjih 10 minuta palo je još tri gola. Sa jedne strane gosti su smanjili preko Sarabie, Rakitić je uzvratio za 4:1, da bi ipak, konačnih 4:2 postavio Muriel u sudijskoj nadoknadi i tako, barem malo, ublažio ionako visok poraz svog tima.

Da podsetimo, u sredu Barselona igra sa Interom, dok je za sledeći vikend je zakazan El Klasiko protiv Reala pa povreda Mesija nije mogla da dođe u gorem momentu po Katalonce.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA