≫ 

Stojković sasekao engleskog novinara na pitanje o Lekipu, a onda otkrio koja je jedina šansa da Zvezda iznenadi Liverpul

Desni bek crveno-belih smatra da je neophodno da se poklopi loš dan ekipe sa Enfilda uz partiju života njegovih saigrača, da bi se dogodilo neko iznenađenje

  • 7

Uoči meča Liverpul - Zvezda, engleski novinari kontaktirali su igrače crveno-belih, ne bi li dobili njihovo mišljenje pred gostovanje na Enfildu, a bilo je i pokušaja da dođu do odgovora na pisanja L'Ekipa o navodnom nameštanju meča u Parizu, ali bezuspešno.

- Ne komentarišem gomilu gluposti - ovako je Filip Stojković sasekao pitanje novinara britanskog Sana o navodnim nameštanjima meča protiv PSŽ-a na Parku prinčeva, a onda je opisao i debakl protiv Nejmara i ekipe u 2. kolu, kada je Zvezda izgubila sa 6:1.

- Mi se nalazimo u grupi smrti, sa velikim i moćnim ekipama kao što su PSŽ, Liverpul i Napoli. Svi oni imaju neverovatne igrače, finansijsku moć. Razlika između njih i nas je ogromna. Nažalost, to smo imali prilike da osetimo u Parizu.

Nejmar je bio nezaustavljiv na Parku Prinčeva; Foto: Tanjug/AP

Svestan je da je i Liverpul moćan tim, koji nema slabosti, i da su ogromni favoriti. Ali, dao je malu mogućnost za iznenađenje, a to je samo u slučaju da Redsi imaju loš dan, smatra Stojković.

- Liverpul ima najbolji napad na svetu, sa njih trojicom. Sjajni realizatori, još bolji tehničari, rade mnogo bez lopte. Možda samo PSŽ može da se poredi sa njima. Klop ima tim bez slabosti. Možemo samo da se nadamo da će imati loš dan. Ogromni su favoriti. Kako ćemo se nositi sa njima? Probaćemo da damo više od 100 odsto. Mi moramo da odigramo utakmice života i da se nadamo da oni neće biti na svom prepoznatljivom nivou.

Stojkovića su pitali i za Marka Grujića, koji nije uspeo da se nametne na Enfildu.

Marko Grujić nije uspeo da se nametne Jirgenu Klopu; Foto: Guliver/Julian Finney/Getty Images

- Dobri smo prijatelji. On je odličan igrač. To što ne može da dobije šansu u Liverpulu samo govori koliko je taj tim jak. Ali uveren sam da će doći dan kada će se vratiti na Enfild i zaigrati u prvom timu - rekao je Stojković.

San podseća na slavne dane Zvezdine prošlosti i činjenicu da se radi o nekadašnjem šampionu Evrope, a Stojković ističe da je presrećan što je deo generacije koja je vratila Zvezdu na veliku mapu Evrope.

- Veoma smo srećni što smo vratili Zvezdu tamo gde pripada. Znamo da ovaj klub ima poštovanje u Evropi, osetili smo to. Zato na najbolji način moramo da predstavljamo Zvezdu. Iskreno, mi nismo očekivali da ćemo se naći u Ligi šampiona ove sezone. To je bio naš san, a realnost je bila Liga Evrope. Napravili smo nešto veliko - poručio je na kraju razgovora Stojković.

VIDEO: Degenek prozvao Šaćirija pred Liverpul: On ne vredi kao čovek, ni sam ne zna odakle je

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA