Nikad Zvezdo nisi sama: Legendarni navijač doneo kultnu zastavu na Enfild uz moćnu poruku, Terzić tražio da se slikaju s njom (VIDEO)

Moćna poruka ispratila igrače

  • 13

Fudbaleri Crvene zvezde trenirali su pred meč sa Liverpulom na Enfildu, a posebno je dobro raspoložena delegacija kluba.

Jedna stara zastava sa grbom kluba bila je u centru pažnje, pa su uz veliki osmeh pozirali Dragan Džajić, Zvezdan Terzić i ostali članovi ekspedicije.

Nikad Zvezdo nisi sama Foto: Telegraf.rs

Od spomenute zastave ne odvaja se Ratko Vučković, legendarni navijač Crvene zvezde, koji je pred fotografisanje poručio "Nikad Zvezdo nisi sama", aludirajući na činjenicu da je Delijama zabranjen organizovani dolazak na utakmicu, a deo atmosfere možete videti u vrhu vesti.

Ipak UEFA je zabranila klubu da organizovano prodaje deo karata koji sleduje za gostujući sektor, ali nije mogla da zabrani i plasiranje ulaznica individualnim licima, pa su mnogi rešili da dođu na meč po svaku cenu, ne pitajući za sektor.

U sredu od 21.00, Zvezda će u 3. kolu Lige šampiona gostovati vicešampionima Evrope, a pred duel, posebno je zanimljiva bila izjava Miloša Degeneka, koji je engleskim novinarima prilično slikovito uporedio atmosferu na Enfildu i Marakani.

VIDEO - Vladan Milojević najavio hrabru borbu protiv Liverpula

VIDEO - Miloš Degenek pred meč Liverpul - Crvena zvezda

(Spec. izveštač iz Liverpula, Dušan Uštević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA