Težak poraz Čuke u Kupu, "poker" Mladosti na Brdu: Superligaši se raspucali protiv prvoligaša

U četvrtfinale Kupa plasirali se i Napredak, Radnički, Spartak, Vojvodina...

  • 0

Fudbaleri Čukaričkog na neprijatan način su završili takmičenje u Kupu Srbije, ekipa Mladosti iz Lučana savladala je tim Sime Krunićaa kao gost rezultatom 4:1!

Gosti su bili bolji rival, pre svega u prvom poluvremenu, kad su golovima Predraga Pavlovića stigli do velike prednosti, a onda u nastavku dotukli danas indisponirane "Brđane".

Strelci za Mladost bili su Pavlović u dva navrata, Tumbasević i Jovanović, dok je gol za domaći sastav delo Stevanovića.

Brzo su igrači Mladosti poveli na Banovom Brdu, bivši igrač Čukaričkog Petar Jovanović je asistencijom "kumovao" tome, a Pavlović bio egzekutor za 0:1.

Imali su posle toga igrači Čukaričkog dve-tri prilike, no ne i rutine da reše te situacije, pa je stigla kazna u smiraj poluvremena, ponovo preko Pavlovića, čiji je udarac sa ivice kaznenog prostora bio i najlepši momenat utamice, naravno i produktivan po goste koji su duplirali vođstvo.

U nastavku, ponovo je Čuka pokušavala, a Mladost je profitirala i maksimalno koristila svaku priliku.

Posle velike šanse Bojića i odbrane Rosića u 54. minutu Simo Krunić je izvršio trostruku izmenu, izveo je Kisa, Birmančevića i Šarića, uveo Ovusua, Zorića i Mudrinskog, i to mu se ubrzo isplatilo. Pet minuta kasnije Čukarički je prepolovio razliku na 1:2 preko Miladina Stevanovića koga je odlično uposlio Bogosavac, i delovalo je da će završnica biti puna uzbuđenja, ali...

Minut kasnije - šok za Brđane!

Tumbasević je, uz malo sreće i loše reakcije odbrane domaćeg tima, savladao golmana Čukaričkog, vratio goste na razmak od dva gola, gotovo ubio borbeni moral protivnika, koji je poklekao još jednom do kraja, kada je Petar Jovanović četrtim golom za Mladost stavio tačku na odličan meč tima Neška Milovanovića.

Kup Srbije, osmina finala:

Zemun - Partizan 0:2

(Marković 50, Zakarić 89)

Budućnost Dobanovci - Radnički 1:4

(Stojković 10 – Damnjanović 11, Jovanović 19, 37, Mrkić 31)

Spartak Ždrepčeva Krv - Mačva 1:0

(Denković 57)

Vojvodina - Sinđelić 4:0

(Milojević 50, Đuričin 58, Đurić 67, Gojkov 76)

Borac - Napredak 0:4

(Ndiaje 49, 79, Alivodić 74, Vukanović 76)

Čukarički - Mladost Lučani 1:4 

(Stevanović 65 - Pavlović 8, 45+1, Tumbasević 66, Jovanović 86)

Odloženo:

Javor - Radnik

Crvena Zvezda – TSK Bačka Topola

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA