≫ 

Milojević realan posle poraza Zvezde od Liverpula: Jeste visok, ali...

Trener crveno-belih je dodao da njegov tim ipak igra protiv jakih ekipa od kojih dosta može da se nauči

  • 27

Iako je glava verovatno bila ''vruća'' odmah posle utakmice sa Liverpulom, trener Crvene zvedze Vladan Milojević bio je i te kako smiren posle poraza njegovog tima rezultatom 4:0.

Smiren, ali i realan kada je u pitanju analiza meča njegovih momaka na Enfildu.

- Igrali smo sa finalistom Lige šampiona i konkurenta za trofej i ove godine. Zadovoljan sam partijom koju su moji igrači pružili. Iz ovog meča možemo da naučimo i tehničke i taktičke stvari. Možemo videti šta je to, na primer, brzina. Nama je ovo izuzetno iskustvo. Još jednom čestitam igračima. Poraz jeste visok, ali mi igramo protiv mnogo jakih ekipa - rekao je Milojević.

Na Enfildu su dosuđena i dva penala za Liverpul, jedan je iskoristio Mohamed Salah, dok je drugi Milan Borjan odbranio Maneu.

- Mi dolazimo iz jedne male zemlje, jako smo ponosni i videćete u revanšu kakav smo narod i kakve navijače imamo. Mislim da su penali prestrogo dosuđeni, vrlo lako, i ostao bih na tome. Ne bih dalje komentarisao kako ne bih umanjio pobedu Liverpula.

Milojević se na kratko osvrnuo i na rani početak sezone, odnosno to da je njegov tim sa utakmicama počeo još sredinom jula, kao i na izostanak Vujadina Savića i Marka Marina.

Milojević na Enfildu, iza njega je Klop Foto: Tanjug/AP

- Nama je svaki igrač jako potreban, ali nikada nisam tražio alibi ni za šta i gledam šta se trenutno dešava. Sve ekipe su ili direktno ušle u Ligu šampiona, ili posle plej-ofa, mi smo jedina koja je od prvog kola došla do grupne faze. Jednostavno, i ova godina je za nas veliko iskustvo, jer igramo protiv premijerligaša, Pari Sen Žermena i Napolija, a želimo i u budućnosti da budemo deo Lige šampiona. I daćemo sve od sebe da to uspemo. Jedno je videti nešto kroz analize, drugo kada se oseti moć rivala na terenu, a naši protivnici u grupi su fantastični jednom rečju. Imaju sve, i brzinu i tehniku, i posle ovakvih utakmica i mi ćemo biti bolji - zaključio je Milojević.

I vezista Branko Jovičić je prokomentarisao utakmicu sa Liverpulom.

- Primili smo naivne golove. Posebno taj drugi pred odmor. Sasekao nas je i treći gol. Neću da komentarišem da li je bio penal ili ne, ali mislim da smo pokazali i dobre strane u igri protiv izuzetnog rivala. Zvezdi je mesto u LŠ i borićemo se da je i ubuduće predstavljamo ovde - jasan je bio Jovičić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Da

    24. oktobar 2018 | 23:58

    Ovo veceras je bilo na momente dobro.Nedostaje vise jaci utakmica i po meni grupna faza LE je po meri.ZVEZDO hvala ti sto imamo cast da te pratimo u mecevima sa ovakvim rivalima

  • Deff

    24. oktobar 2018 | 23:46

    Hahahaha...nemojte se sramotiti vise i traziti izgovore.. na dve utakmice 10 golova... i kazete da moze nesto da se naucimo... ljudi ,treba primiti sto manje golova, a ne sto vise... Mi cemo uci u istoriju(posto je stalno pominjete) kao ekipa koja je navise primila golova u Ligi sampiona.. na kraju cete reci da je i to normalno...

  • Zvezdas zapad

    24. oktobar 2018 | 23:34

    Sram vas bilo!Citavu utakmicu bez suta na gol!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA