≫ 

Moćni menadžer poslao ultimatum Partizanu

Deo zaostavštine bivšeg predsednika Dragana Đurića na snazi ove sedmice, a rok za rešavanje problema do petka u 17 časova

  • 16

Taman su rešili veći deo finansiskih “repova” iz prošlosti i gotovo mirno prošli UEFA monitoring (mada se potvrda toga još uvek čeka iz Evropske kuće fudbala), u Partizanu su se iznenada naši u “nebranom grožđu” zbog još jednog od dugova debele zaostavštine Drgana Đurića.

Crno-beli su suočeni sa žestokim pritiskom italijanskog menadžera Serđa Bertija, koji potražuje 250.000 evra na konto dugovanja, a koje datira još iz januara 2010. godine.

Radi se o transferu Adema Lajića u Fiorentinu, za koji je Italijanu sledovalo 500.000 evra. Polovina tog novca je isplaćena tokom monitoringa UEFA, u aprilu mesecu, kada je Partizan obezbedio licencu za takmičenje u Evropi, a druga polovina je očito neminovnost sa kojom će čelnici kluba morati da se suoče do kraja tekuće radne sedmice.

Jer, Berti ne želi više da čeka. Posle tužbe koju je podneo pre nekoliko godina, a koja je nekako “amortizovana” uplatom prve rate u aprilu, ovoga puta je postavio ultimatum: novac mora da se isplati do sutra do 17 časova, inače će Italijan u protivnom podneti novu tužbu FIFA i UEFA. I, tu nema nikakve pomoći, pošto je Italijan poslovao i validno potpisao sve “hartije” sa pomenutim, davno “isparelim” Draganom Đurićem.

Ukoliko se ne postigne nekakav dogovor u poslednjem momentu, klub će biti primoran da plati pomenuti novac, jer bi izveštaj o monitoringu UEFA bio ugrožen, samim tim i svi ostali planovi vezani za evropska takmičenja.

VIDEO - Finta pa gol Gorana Zakarića

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja...RS

    25. oktobar 2018 | 15:49

    'Oce to,kad slavis zajedno sa Sacirijem stigne te kazna brzo.🐀🔐

  • Gf

    25. oktobar 2018 | 13:34

    Da Vezara i slina Ilijev nisu bacili 2 miliona na Sumu mogli su da plate

  • Piksi

    25. oktobar 2018 | 14:10

    Znaci surdulica krajnja destinacija sledece sezone.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA