≫ 

Zašto Mohamed Salah nije slavio golove protiv Zvezde?

Egipćanin mirniji nego ikada

  • 15

Bilo je opaski u Engleskoj povodom stava Mohameda Salaha, Egipćanina koji je postigao dva gola u pobedi Liverpula nad Crvenom zvezdom sa 4:0.

Rud Gulit je kao stručni konsultant primetio da je Salah hladnokrvno reagovao posle pogodaka, za razliku od saigrača.

- Ne razumem njegovu reakciju, šta to znači? Dao si gol u Ligi šampiona, trebalo bi da si srećan. Da li je ovo poruka, da li je srećan? Trebalo bi da jeste, za mene je ovo čudno jer nije dao mnogo golova od starta sezone - rekao je Gulut, aludirajući na sitne povrede koje je Salah vukao.

Nije počeo sezonu Mohamed kako je završio prošlu, što je zabrinulo navijale Redsa. Ipak, protiv Hadersfilda je rešio meč za 1:0, sada je dva puta tresao mrežu.

Pozdrav posle izmene Foto: Tanjug/AP

Nakon utakmice, tim povodom se oglasio i Klop.

- Video sam ga da slavi, ali nisam mogao da vidim izraz lica sa one distance. Sada je dobro, sve je u redu, postigao je i 50. gol za klub. To je izuzetan broj i trebalo bi da bude zahvalan saigračima. Ovo je izuzetno i nadam se da će nastaviti u ovom ritmu.

Ipak, čini se da je previše pažnje pridato ovom potezu, Salah nije ni poznat kao igrač koji voli preterano euforično da slavi svoje golove, samo je sada veći akcenat na tome jer je bio u krizi nakon povrede.

VIDEO - Šaćiri se pravi lud. Tvrdi da se niko u Srbiji niko nije potresao zbog "orla"

VIDEO - Pitali smo Šaćirija śta očekuje u Beogradu, samo se okrenuo i prošao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • B b b

    25. oktobar 2018 | 15:18

    Zato sto na leto prelazi u crvenu zvezdu.👊👊

  • Mico

    25. oktobar 2018 | 14:51

    pa zato sto zna da ce im dati kad god mu se cefne pa zvezda za njega je kao jedna cetvoroligaska ekipa iz engleske i protiv njih da slavi de to ima...Slavice on protiv napolija psz mancestera

  • Www

    25. oktobar 2018 | 14:36

    Voli Zvezdu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA