≫ 

Liverpul zvao Partizan zbog treninga: Salah i ekipa će na dan meča sa Zvezdom trenirati na terenu crno-belih!

Čelnici dva kluba lako našli zajednički jezik, pa će “redsi” na dan utakmice sa večitim rivalom crno-belih raditi pre podne u sportskom centru u Zemunu

  • 22

Iako je do revanš meča grupne faze Lige šampiona između Crvene zvezde i Liverpula ostalo još dve sedmice, rukovodstvo tima sa “Enfild Rouda” već pravi planove za dolazak u Beograd.

Tim povodom čelnici “redsa” su stupili je u kontakt sa najvećim rivalom crveno-belih - Partizanom, izrazivši želju da na dan odigravanja meča, 6. novembra, u prepodnevnim časovima treniraju u sportskom centru crno-belih u Zemunu, saznaje Telegraf!

Naravno, u Humskoj nisu imali ništa protiv da velikanu evropskog fudbala izađu u susret, pa je već “kaparisan” i termin. Trener velikana Jirgen Klop će svoje pulene izvesti na teren u “Zemunelu” na dan meča, u prepodnevnom terminu - od 10 do 12 časova.

Gobeljić u duelu sa Aleksanderom Foto: Tanjug/AP

Prema strogom pravilniku u takmičenju pod okriljem UEFA, engleski klub će u Beograd stići u ponedeljak 5. novembra i istoga dana će na stadionu “Rajko Mitić” odraditi oficijelni trening. Jutro posle toga Partizan će u svom sportskom centru ugostiti Klopa i njegove izabranike.

Ovo inače nije neuobičajeni slučaj što se tiče crno-belih, jer su u prošlosti i reprezentacije čak i direktni rivali Partizana u evropskim takmičenjima znali da treniraju u sportskom centru (recimo, Šahtjor), a neki od njih, poput Steaue pre dve i po godine, i da treniraju i prenoće posle utakmice sa domaćinom.

VIDEO: Endi Robertson preti: Ućutkaćemo Marakanu

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MilanT

    25. oktobar 2018 | 23:36

    Gledam koliko se grobari uspalili.. a tako su vas ponizili,vas jna za jedan laksi trening 😂😂😂😂😂😂😂

  • UŠATI i mali partizai

    25. oktobar 2018 | 21:08

    Neko za zvanične utakmice LŠ, a neko za razgibavanje...toliko o veličini klubova

  • MilanT

    25. oktobar 2018 | 22:05

    Pomocni teren FKCZ 😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA