Šaćiri psovao Gobeljića na srpskom i pretio mu: Fudbaler Zvezde otkrio šta se desilo na Enfildu i kako je odgovorio Albancu

Vodio se pravi mali rat na terenu između Albanca i levog beka

  • 10

Marko Gobeljić nije bio raspoložen da daje izjave odmah posle meča na Enfildu, i samo je projurio kroz miks zonu, pa novinari u Liverpulu nisu mogli da čuju njegove utiske o duelu sa igračima Liverpula, a pre svega sa Đerdanom Šaćirijem, sa kojim je imao žestoke duele, pa čak i verbalnu prepirku na srpskom jeziku.

On je u izjavi za Kurir otkrio šta se dešavalo u duelu sa švajcarskim reprezentativcem, koji je poreklom sa Kosova i Metohije.

Šaćiri je vređan na Enfildu od strane navijača Zvezde, koji su mu zviždali na svakom koraku, pa čak su ga i psovali na albanskom, a Gobeljić je otkrio da se i Albanac dobro služi srpskim jezikom, pa ga je u jednom momentu i opsovao na terenu posle jednog duela.

- Gledao sam da igram fudbal i što manje komuniciram sa njim. Kvalitetan je igrač, veoma brz, ima nisko težište i nije ga lako čuvati... U svaki duel ulazim muški, na loptu, a tako je bilo i sa Šaćirijem. Posle jednog takvog starta me je opsovao i to na srpskom, čak i zapretio prstom. Uzvratio sam mu istom merom, jer nikome ne ostajem dužan. Posle toga nije smeo da dođe na moju stranu, stalno je bežao u sredinu. Nisam izgubio nijedan duel protiv njega - rekao je za Marko Gobeljić.

VIDEO: Pitali smo Šaćirija śta očekuje u Beogradu, samo se okrenuo i prošao, a onda je dobio pitanje na srpskom

VIDEO: Šaćiri se pravi lud. Tvrdi da se niko u Srbiji niko nije potresao zbog "albanskog orla"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GrobarštinaNS

    27. oktobar 2018 | 12:33

    Bravo sine, udri malog i u Bg, ne daj mu da dise! Ne navijam za zvezdu ni u ludilu, ali otkini ga jednom za sve nas Srbe koji smo navijali protiv njega!! DOGODINE U PRIZRENU!!!

  • jk

    27. oktobar 2018 | 12:34

    Nisi a on namestio prva dva gola,e pameti

  • On

    27. oktobar 2018 | 12:36

    Ti namesti dva gola bas si ga dobro cuvao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA