Mirković posle novog kiksa: Ne zam šta da kažem, stvarno ne znam...

Trener crno-belih mogao je samo da konstatuje neefikasnost svog tima

  • 26

Drugi meč zaredom Partizan ne pobeđuje, posle Spartaka i Napredak je ukočio crno-bele, koji bi posle 13. kola mogao da bude i celih 11 bodova u zaostatku za Zvezdom.

>>> Stojković se izvinjavao Grobarima zbog ponašanja saigrača! Navijači Partizana "trenirali strogoću" posle utakmice sa Napretkom (VIDEO)

Genijalnim golom Alekse Vukanovća Kruševljani su izborili 1:1 u Humskoj, gde je ponovo zakazala ofanziva Partizana, o čemu je posle utakmice pričao Mirković.

- Ne mogu da budem zadovoljan rezultatom, ali svim ostalim stvarima mogu. Dali smo sve od sebe, stvarali šanse, imali kontrolu tokom cele utakmice sve dok Đerlek nije isključen. Malo je deprimirajuće kada protivnik u prvom šutu u okvir postigne gol - rekao je trener Partizana.

Završnica je definitivno najveća boljka crno-belih...

- Dosta smo omašili prilika danas. Ne znam šta da kažem, možda treba da dovedemo nekog sa strane, možda treba da radimo na realizaciji sa postojećim igračima. Zaista i radimo na tome, ali što se tiče drugog dela, treba da pojačamo kadar.

Na komentar novinara da više nije ni iznenađenje kad crno-beli ne pobede, Mirković je samo slegao ramenima:

- Ne znam šta da kažem. Zaista ne znam šta da kažem...

VIDEO: Poslušajte i izjavu Milorada Kosanovića psole utakmice u Humskoj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    27. oktobar 2018 | 22:56

    Sta da kazes Batice, nisi ti kriv, a izgleda ni Djukic sto je nesposobna uprava dovela jos nesposobnije igrace u klub. Prodajom Leonarda, Djurdjevica i Blekija sve je bilo gotovo. Umesto da se zadrze igraci i uloze pare u jos neke igrace i napadne Liga Sampiona prosle mi prodamo tri najbitnija igraca i ne dovedemo nikakve zamene. Ostaje nam samo da se molimo da se cela uprava pokupi i ode pre kraja prve polusezone, Partizan u upravi zasluzuje samo da ima bivse igrace, svoju decu i sposobne ljude koji ce ulozito novac kako treba

  • Skorpion

    27. oktobar 2018 | 19:22

    Nemoj da se nerviras Mirkovicu to se samo polako vraca sve ono sto ste otimali za vreme Toleta, ti i ovi igraci niste nista krivi, karma.

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    27. oktobar 2018 | 19:19

    Па кажи хладно је, зима, заледио се лавор, на - 11. највероватније😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA