≫ 

Helikopter vlasnika engleskog premijerligaša pao i eksplodirao: Horor noć u Lesteru! (FOTO) (VIDEO)

Posle loma noge fudbalera Lisica, na kraju utakmice srušila se i privatna letelica u kojoj je bio vlasnik, a prema nekim navodima i njegova porodica

  • 1

Posle utakmice Lestera i Vest Hema, helikopter vlasnika kluba Vikaja Šrivadanapraba se srušio na parking King Pauer stadiona i izazvao snažnu eksploziju.

Za sada nema vesti o potencijalnim žrtvama, a ne zna se ni imali preživelih. Ono što je poznato jeste da je vlasnik kluba ušao u letelicu i da se ona srušila neposredno posle poletanja sa parkinga. Prema rečima očevidaca, odmah posle nesreće veliki broj policijskih i vatrogasnih kola momentalno se stvorio na mestu nesreće.

Ovoj "horor noći" i samoj eksploziji je prethodila i teška povreda fudbalera kluba Daniela Amarteja koji je pred sam kraj meča polomio nogu.

Kako prneose mediji u Britaniji, ono što je poznato jeste da posle svake utakmice po bogatog vlasnika dolazi letelica koja ga sa stadiona odvozi. Prema rečima jednog od očevidaca, sve se dogodilo u deliću sekunde.

- Sve sam video. Očigledno je su odmah posle poletanja bili u nevolji. Čim su preleteli stadion počeli su da padaju - rekao je on.

Sa druge strane, Policija u Lesteru je izdala saopštenje u kojem se navodi:

- Incident se dogodio u blizini stadiona King Pauer. Sve nadležne službe su na terenu - stoji u kratkom saopštenju.

Jedan od prvih koji je objavio da je reč o nesreći velikih razmera je Gari Lineker.

Jezive slike sa lica mesta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA