Prvi "El Klasiko" bez Ronalda i Mesija u deceniji, a prvi put možeš da naplatiš opkladu za 2 minuta!

Real Madrid je u velikoj krizi - a ukoliko ne pobede na ovom "El Klasiku" mogli bi da ostanu bez trenera

  • 1

Ovo je prvi, ali možda i poslednji "El Klasiko" za Hulena Lopetegija na klupi Reala, ali je ovo i prvi put da možeš da se kladiš na neke stvari kada je "El Klasiko" u pitanju.

Kladionica Meridian kaže da je kvota na Barsu 2.05, a na Real 3.20, što znači da su Katalonci i bez Lionela Mesija veliki favoriti. Ovo je prvi duel Barse i Reala posle 11 godina u kome nema ni Mesija ni Ronalda, ali je ovo i prvi meč ovih klubova na kome možeš da se kladiš da jedan od dva tima dobija crveni karton i pobeđuje.

Ovo je i prvi "El Klasiko" na kome možeš da dobiješ tiket za dva minuta! Kladionica Meridian je dala kvote na prvi korner i prvi žuti karton i posle samo 120 sekundi igre možeš da naplatiš tu opkladu!

To naravno nije sve, možeš se kladiš da li će biti više ofsajda ili žutih kartona. Tu je i opklada na broj žutih kartona i broj golova, a kvota da će Serhio Ramos dati gol glavom je 7.00! Imaš i kvote na gol glavom, kao i na GGG - tj. da će oba tima na ovom meču dati gol glavom.

Najveći favorit da postigne drugi gol na meču je Luis Suarez, ali možda to budu i Usman Dembele, Geret Bejl ili Karim Benzema. Ako misliš da će neki tim pobediti sa tačno jednim golom razlike i to je u ponudi.

To se sve nadovezuje na nikad veću standardnu ponudu. Тu je više od 100 duplih opklada, ali i nešto novo na tržištu - 20 duplih sigurica! Dakle od sada je potrebno da od dva tipa pogodiš samo jedan da bi prošao!

Osim toga Meridian do kraja godine ima takmičenje u kome je glavna nagrada Mercedes! Odigraj tiket ovog vikenda, pogodi najveću kvoti i dovezi se u 2019. mercedesom!

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Perica

    28. oktobar 2018 | 10:44

    Prenos utakmice će biti od 16.15h na kanalima Sportklub 1 i Sportklub 4K.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA