≫ 

Real u panici, traži se trener posle sramote protiv Barse: Konte više nije jedina opcija, predložen novi stručnjak!

Horhe Valdano otkrio ime

  • 7

Fudbaleri Reala poraženi su u El Klasiku sa 5:1 od Barselone, a klub se bacio u novu potragu za čovekom koji će naslediti Đulena Lopetegija.

Kako prenosi As reči Horhea Valdana, sportskog direktora od 2000. do 2004. godine, mogla bi da se pojavi nova opcija, jer se do sada pričalo samo o Antoniju Konteu.

Italijan još krcka ugovor od Čelsija, nema angažman i čeka kao zapeta puška, a Valdano ne bi imao ništa protiv da se u klub dovede Roberto Martinez, izuzetan trener koji je imao odličan Mundijal sa Belgijom.

Odveo je tim do 3. mesta u Rusiji, nijanse su odlučivale u polufinalu protiv Francuske kada je bilo 1:0, pa bi mogao da ispuni sve kriterijume zahtevnog reala.

- On mi se čini kao bolja ideja od Kontea, to je trener koji bi mogao da vrati tim u život, deluje kao neko ko bi se lakše adaptirao ekipi.

Veliki derbi u Londonu: Totenhem na Mančester Siti! Kvota na domaćina, koji ima četiri pobede u nizu, je čak 4,40, dok je ne goste, koji još nemaju poraz u prvenstvu, 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Totenhem - Mančester Siti

I Lacio i Inter nalaze se u dobroj formi, pa nas čeka sjajan fudbal u Rimu. Kvota na Lacio je 2,50, na remi 3,35, a na Inter 2,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Lacio - Inter

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • S8

    29. oktobar 2018 | 10:31

    A nije vam valjao Ronaldo a?

  • Kodiaq

    29. oktobar 2018 | 11:02

    Đukić je najbolje rešenje. Imao je sjajne rezultate u partizanu

  • Mire

    29. oktobar 2018 | 12:00

    Uzmite Milojevica on zna to da radi ali morate dovesti i gruju da sudi jel bez gruje milojevic nemoze da trenira ni "fk dusko" iz klenja kod sapca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA