≫ 

Murinja pitali za Pogbu, on počeo da hvali Luku Milivojevića!

Ceni Portugalac Srbe

  • 4

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo osvrnuo se na penal Pola Pogbe u duelu sa Evertonom na specifičan način.

Junajted je pobedio sa 2:1, penal nije bio koban za klub, ali je Portugalac pohvalio Pogbu za hrabrost, jer želi da preuzme odgovornost. Uz to, čak ga je uporedio sa Lukom Milivojevićem, kog jedan neiskorišćen penal nije demoralisao.

- Stvar koju volim jeste preuzimanje odgovornosti. Dozvolite mi da izaberem adekvatan naziv, jer ne želim da budem kažnjen. Ne volim Miki Mause. Znaš, hrabar sam, a plašim se... Ne izvodim penale, to mi se ne sviđa. Volim igrače koji žele da ih izvedu. Kao što je to uradio Luka Milivojević. 

Bivši igrač Rada, Zvezde, Anderlehta  i Olimpijakosa dao je dva gola iz penala Arsenalu, bilo je 2:2, što je oduševilo Murinja.

- Pol želi da preuzme odgovornost i to je za mene fantastično. Ako promaši, promaši. Mislim da može još bolje da izvodi penale. Smatram da su golmani počeli da ga čitaju jer znaju da pritrčava lopti sporo, pa čekaju poslednji trenutak da se bace. Verovatno će naučiti iz svega toga, ali za mene je najvažnije da znam da će i sledeći put uzeti loptu da šutne - zaključio je Portugalac.

VIDEO - Krstajić o povratku Luke Milivojevića u reprezentaciju Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boza

    29. oktobar 2018 | 11:35

    Žoze Murinjo hvali Luku Milivojevića, što i jeste za pohvalu, zaslužio je dečko svojom igrom, a "našem selektoru" ovaj igrač ne odgovara za reprezentaciju! Alo bre, ko koga ovde pravi ludim?! Krstajića pod hitno smeniti i dovesti nekog ko se mnogo bolje razume u fudbal, kao što je Radomir Antić, Salvoljub Muslin, Veljko Paunović!

  • realno

    29. oktobar 2018 | 13:16

    Treba biti pozvan bar na širi spisak ali Matić i Maksimović mali po meni imaju prednost...S'tim što je partija protiv Arsenala bila jedna od slabijih njegovih...Izgubio loptu pa napravio prekršaj na ivici šesnasterca,odakle je Džaka zabio za 1-1...Bio je nesiguran prilikom dodavanja ali za 23 jeste...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA