Ronaldo: Zbog Florentina Pereza sam otišao iz Reala!

Portugalac priznao ono što se nedeljama unazad spekulisalo

  • 15

Petostruki najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo otkrio je da je predsednik Reala Florentino Perez razlog zašto je napustio Madrid i prešao u Juventus.

Ronaldo je dodao da je osetio da više nije bio vrednovan koliko zaslužuje posle brojnih titula, odnosno tri uzastopne Lige šampiona i da je zato u transferu vrednom 100 miliona evra pojačao Juventus.

- Osećao sam unutar kluba, pre svega od predsednika, da me ne tretiraju kao kada sam došao. Pet godina u Realu bio sam Kristijano Ronaldo, a potom sve manje. Perez me je gledao drugim očima, kao da nisam bio nezamenjiv - rekao je Ronaldo za Frans fudbal.

Za Pereza dodaje da je uvek imao utisak da se ne trudi da ga zadrži u ''kraljevskom klubu'', a veliki uticaj na njegovu odluku imao je i odlazak trenera Zinedina Zidana.

Perez i Zidan na konferenciji Reala Foto: Tanjug/AP

- Da je sve bilo stvar novca otišao bih u Kinu i zarađivao pet puta više nego u Juventusu ili Realu. Nisam došao u Juventus zbog novca. U Madridu sam zarađivao isto, ako ne i više. Razlika je u tome što su me u torinskom klubu zaista želeli. Jasno su mi to stavili do znanja i pokazali delima - navodi Portugalac.

Osvajanje Zlatne lopte po šesti put, naglašava, nije mu opsesija.

- Ne postavljam to pitanje u ovim uslovima. Već znam, u srcu, da sam jedan od najboljih igrač u istoriji. Naravno da želim da osvojim opet Zlatnu loptu, bila bi laž da kažem suprotno. Mislim da je zaslužujem - završava Ronaldo.

Ronaldo je imao spor početak u Juventusu, ali je u poslednje vreme uhvatio svoj ritam i stigao do brojke od sedam golova na 10 utakmica u Seriji A.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SRLE

    29. oktobar 2018 | 16:29

    Iskren covek, nema sta.

  • X

    29. oktobar 2018 | 16:50

    Pravice on tebe od blata!

  • Najbolji

    29. oktobar 2018 | 19:28

    Za ove strucnjake sto prozivaju Ronalda...Postoji nesto u fudbalu sto se zove statistika!E pogledas statistiku VELIKOG RONALDA i onda komentarises!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA