Lalatović: Ne igraju samo Zvezda i Partizan fudbal, smeta mi kako se Radnički tretira u javnosti!

Strateg Nišlija govorio o meču sa Mačvom, ali i natpisima u medijima u kojima se ''zanemaruje'' Radnički

  • 4

Trener fudbalera niškog Radničkog Nenad Lalatović kaže da njegov tim u dobrom rasploženju i seriji čeka duel sa Mačvom u 14. kolu Superlige Srbije.

Radnički je trenutno drugoplasirani tim i Šapčane će dočekati u sredu od 16.00 časova.

- Čeka nas meč u kojem moramo da pokažemo ozbiljnost. S obzirom na naš položaj na tabeli, sve ekipe će u utakmice protiv Radničkog ulaziti maksimalno motivisane i sa željom da nam otkinu bodove. U dobroj smo seriji, do sada imamo samo jedan poraz i to od Crvene zvezde. Drago mi je što smo došli u situaciji da svi žele da pobede Radnički kao da igraju sa Zvezdom - rekao je Lalatović na konferenciji za medije u Nišu.

Kako naglašava, raduje ga što je Radnički trenutno razdvojio Zvezdu i Partizan na tabeli, ali i da zamerava što pojedini mediji gledaju razliku samo između večitih rivala.

Lalatović sa saradnicima na klupi Radničkog Foto: MN Press

- Smeta mi kada se komentariše kako Zvezda ima 11 bodova više od Partizana, a niko ne spominje Radnički. Logično je da se kaže da Zvezda ima devet bodova više od Radničkog, jer smo mi ekipa koja je u ovom trenutku najbliža lideru na tabeli. Svi moraju da shvate da se fudbal u ovoj zemlji ne igra samo u Beogradu, ove sezone se jasan kvalitet vidi u Nišu i zato smatram da ovaj klub treba tretirati prema rezultatima koje ostvaruje.

Za Mačvu kaže da ima kvalitetan tim i kao najveću opasnost izdvaja Nenada Gavrića.

- Mačvu respektujem i trenera Tešovića, ali bodove će morati da potraže na drugom mestu. Ja ne bežim od uloge favorita, zanimaju me samo tri boda i verujem da ćemo ih osvojiti pred našom publikom. Hoćemo da nastavimo da pišemo istoriju. Radnički posle 15 kola nikada nije imao više od 27 bodova, sada već ima 28, ali mi se ovde nećemo zaustaviti - jasan je Lalatović.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvezdaš

    30. oktobar 2018 | 16:02

    Zaslužuje mnogo bolji tretman nego partizai

  • Mnogo je kume...mnogo je

    30. oktobar 2018 | 18:43

    Šta ti znaš o Nišu i Radničkom koga si do skoro pljuvao....kod Tončeva svako može biti trener.Nišlije ne možeš kupiti lako.NIŠ IMA DUŠU !!!!

  • Sale

    31. oktobar 2018 | 01:49

    Dve strane..dok je bio trener u Bg nije se mnogo osvrtao na klubove van Bg, sem kurtoazije na konferencijama za stampu. Sada, istina je sto prica realno, svako vidi stanje na tabeli, verujem da Nislijama smeta sto ih ne pominju, po meni su u pravu, bore se kao i svi drugi, trebaju da dobiju svoje mesto u javnom zivotu Srbije. Napred Nis! Pozz sa NBGD. Idemo Delije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA