≫ 

Jake optužbe prvog čoveka Dinama: Tončev delegira sudije, Surdulica će za nas ostati selo i posle 30 godina igranja u Super ligi!

Dragan Recko Antić optužuje Radnik i prvog čoveka tog kluba Novicu Tončeva

  • 8
Dragan Recko Antić - predsednik i trener Dinama Foto: MN Press

Poslednji oktobarski dani ove 2018. godine neočekivano su doneli buru u Super ligi Srbije i otvorili front između komšija - Dinama iz Vranja i Radnika iz Surdulice.

Sve je počelo kada je predsednik i trener Vranjanaca, Dragan Recko Antić, u razgovoru za Sportski žurnal imao poruku za čelnike Radnika na čijem stadionu Dinamo igra svoje mečeve. Podsetimo, Antić je istakao da Surudličani žele da ih izbace iz lige.

Zatim je usledio i odgovor prvog čoveka Radnika Novice Tončeva koji je istakao da ''Dinamo nije dorastao Super ligi'', a dan kasnije, ponovo za Sportski žurnal, Antić je ponovo dao izjavu.

Ovoga puta, čini se, nešto jaču nego onu prethodnu.

- Vidim da ih je to pogodilo. Naravno, hoće da nas izbace. Kažu da su nam izašli u susret, a istina je sasvim drugačija. Sve je počelo kad smo ih pobedili u prijateljskom meču. Ta kontrolna utakmica ima mnogo dublju pozadinu. Sklonili su te sudije samo zato što je Radnik izgubio - rekao je Antić i nastavio:

Novica Tončev - predsednik Radnika iz Surudlice i FS RIS Foto: Tanjug/Tanja Valič

- Svaka čast Novici Tončevu što je napravio stadion, naš grad je kiksnuo na tom polju, ali bez obzira na to ne dozvoljavam da vređaju Dinamo i grad Vranje koji je za njih institucija. Mogu da igraju još 30 godina u Super ligi, Surdulica će za nas ostati obično selo.

Nastavio je Antić u istom tonu.

- Oni bi da nam pomažu, a kada igramo prijateljske utakmice da se sklonimo da nas pobede. Ne znam šta Tončev dopušta sve sebi. Svi znamo kako je postao predsednik FS RIS. Sudije koje su nam dosudile penal protiv Napretka i Čukaričkog direktno je Tončev delegirao. Dinamo je na vetrometini, a Novica Tončev, kao predsednik FS Regiona istočne Srbije zloupotrebljava svoj položaj kako bi ispao Dinamo, a ne Radnik - rekao je prvi čovek Vranjanaca.

>>> Bačka, otkad je ušla u Superligu, nije uspela da napravi nijedan problem Zvezdi, a kvota da će crveno-beli danas slaviti bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Zvezda - Bačka.

>>> Posle remija kod kuće protiv Napretka, Partizan ide na teško gostovanje Čukaričkom, a kvota na pobedu tima Bate Mirkovića je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Čukarički - Partizan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    31. oktobar 2018 | 08:41

    Ovaj covek nije dorastao da trenira jednog superligasa. Samo bruka Vranje a oni to nisu zasluzili.

  • Yngwar

    31. oktobar 2018 | 08:10

    Neočekivano?? Pored bolesnog forsiranja zvezde vama je ovo neocekivano?? Ne znaju gde je levo kad dodje derbi.

  • Mirce

    31. oktobar 2018 | 08:49

    Vi Vranjanci uvek imate neki pik,sve vas bre neko tepa a vi institucija! Tu bre nesto mnogo ne valja! Ko vam kriv institucija a igrate na ledince! Napravi si stadion,pa si sigraj koliko os.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA