≫ 

Gol Pavkova nije najbrži gol koji je Zvezda dala u srpskoj ligi: Ovaj momak ga je dao za 12 sekundi! (VIDEO)

Napadač Zvezde je protiv Bačke dao gol za 26 sekundi, ali on nije najbrži gol crveno-belih, ali ni najbrži u ligi

  • 2

Fudbaleri Crvene zvezde matirali su Bačku za 26 sekundi, a taj gol postigao je Milan Pavkov. Međutim, ovaj gol Pavkova nije najbrži gol Zvezde u Superligi.

Najbrži gol postigao je Dušan Đokić 2006. protiv Voždovca, a trebalo mu je samo 12 sekundi.

Što se tiče ostalih brzih golova, tu spadaju onaj Uroša Đurđevića za 10 sekundi, Borka Veselinovića iz Radničkog za 11 sekundi.

Ipak, rekorder je  Uroš Filipović, ali doduše ako računamo celokupni srpski fudbal, jer je on postigao najbrži gol u Prvoj Ligi Srbije (liga ispod Superlige)

On je za Radnički Pirot protiv Jagodine 2017. postigao gol za 5 sekundi.

Pogledajte video:

Međutim, ako vas zanima koji je još brži gol od ovoga onda moramo da zadjemo u omladinsku ligu Srbije. Tadašnji omladinac FK Poleta Vuk Bakić, je u septembru 2012. godine u derbiju druge omladinske lige Beograda protiv Dorćola postigao gol s centra posle samo dve sekunde!

Bakić nije s centra, kao što je to do prošle sezone bio običaj, gurnuo loptu do saigrača i tako počeo utakmicu, već je prvi kontakt s loptom bio šut pravo na protivnički gol, a majstorija je ostala za sva vremena zabeležena na snimku.

VIDEO: TOP 5 najbržih golova Superlige

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA